Cum sa-ti cuceresti definitiv jumatatea

07 mai 2019,
Vizualizari: 8.078, 1 azi
Cum sa-ti cuceresti jumatatea

Daca vrei sa-ti cuceresti definitiv jumatatea, iata mai jos cateva indicii.

 

  1. Fii imprevizibil/a

Predictibilitatea este o activitate de rutina care in timp devine plictisitoare. Oamenii se asteapta ca partenerii/ele lor sa fie imprevizibili sa spuna noi glume si sa motive sa rada in orice moment al vietii lor. Fii spontan/a si astfel ai intrat in posesia cheii care iti asigura fericirea zilnica.

  1. Ai nevoie de incredere

Atunci cand oamenii se uita la tine vad numai ceea ce tu le dezvalui. Cei mai multi dintre ei nu sunt interesati sa afle cum ti-ai capatat tu increderea in tine. Vad doar ceea ce tu le arati cand te afli in fata lor, doar asa te percep. Chiar daca, in prima parte a vietii n-ai prea avut incredere in fortele proprii, nu trebuie sa-ti pierzi speranta ca lucrurile se vor schimba. Multi oameni mimeaza increderea la inceput de drum insa mai tarziu aceasta stare de spirit devine una cu ei. Asta poti face si tu si chiar cu multa usurinta. Asa ca lasa timiditatea deoparte si arata cata incredere ai tu in tine.

  1. Surprize, surprize!

Cui nu-i plac surprizele? Oricui ii plac schimbarile si lucrurile neasteptate ce decurg din ele. Asta inseamna ca ar trebui sa-l/o surprinzi mereu cu diverse lucruri. Spre exemplu, daca esti femeie si l-ai obisnuit sa te vada purtandu-te ca o adevarata doamna, imbracata mereu elegant, astazi ai putea sa-i oferi sa vada o alta parte a ta. Fii tu insati si observa daca schimbarea ii este sau nu pe plac. Daca esti barbat si intotdeauna te-ai purtat cu responsabilitate in prezenta ei, atunci i-ai putea arata si partea in care esti amuzant si lipsit de inhibitii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole