10 lucruri pe care femeile le urăsc în timpul sexului

26 martie 2020,
Vizualizari: 24.320, 1 azi
femeile le urăsc în timpul sexului - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - woman-2332429_1280

Femeile funcţionează după alte reguli atunci când fac sex. Spre deosebire de bărbaţi, în timpul sexului ele au alte „priorităţi”. Se mai întâmplă ca, luaţi de val, bărbaţii să uite aceste lucruri care pentru o femeie sunt extrem de importante pentru atingerea climaxului.

 

 

1: Dezbrăcarea neîndemânatică

Femeile urăsc să arate stupid, însă va arăta stupid dezbrăcată până la jumătate în timp ce tricoul i-a rămas blocat pe cap. Dezbrac-o ca pe un cadou elegant şi nu ca pe o jucărie pentru copii.

 

 

 

2: S-o tragi de bikini în timpul preludiului

Mângâierea prin bikini poate fi un act foarte sexy. Însă să tragi de material înainte şi înapoi nu doar că nu este excitant, însă o poate chiar enerva.

 

 

 

3: Dezbrăcarea prematură

Nu te grăbi, lasă lucrurile să curgă în mod firesc, fără să încerci să-ţi atingi obiectivele în mod rapid. Nu începe s-o dezbraci înainte ca ea să facă anumite gesturi în direcţia dorită de tine. Spre exemplu, fie şi numai deschiderea a 1- 2 nasturi ai cămăşii tale de către iubita ta, poate fi un semn că poţi trece la un alt nivel.

 

 

 

4: Să-ţi scapi prima dată de lenjerie

Un bărbat în şosete şi fără lenjerie intimă oferă un spetacol de factură proastă. Scoate-ţi mai întâi şosetele după care poţi scăpa şi de chiloţi.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole