7 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat

01 iunie 2023,
Vizualizari: 34.838, 1 azi
lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat

Chiar dacă în România problemele sexuale sunt încă tabu, este importanat să se ştie că fără o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri, mai devreme sau mai târziu relaţia lor se va încheia. În acelasi timp, este adevărat că există şi alte lucruri importante într-o căsnicie, dar, tot atât de adevărat este şi faptul că viaţa sexuală este o componentă la fel de importantă. Trebuie să existe un echilibru pentru ca lucrurile să funcţioneze. Iar pentru o viaţă sexuală de calitate este nevoie să ştii foarte bine ce preferă partenerul în dormitor.

Iată 7 lucruri pe care bărbaţii le urăsc în pat:

1: Bărbaţii urăsc să facă dragoste cu femeile pasive

În timpul partidelor de amor, unele femei nu fac absolut nimic: aşteaptă doar să aibă parte de puţină plăcere. Din punctul de vedere al bărbaţilor acest comportament este absolut enervant. Sexul este precum un dans: ambii parteneri trebuie să se implice în caz contrar rezultatul este dezastruos. În plus, şi femeia trebuie să demonstreze că îşi doreşte să facă dragoste cu soţul aşa cum o doreşte şi el pe ea. Unii bărbaţii pot dezvolta chiar probleme sexuale din această cauză.

 2: Bărbaţii urăsc să nu fie sărutaţi

Aproape orice femeie va spune că îi place să fie sărutată. Acelaşi lucru este adevărat şi în cazul bărbaţilor. Ei sunt înnebuniţi atunci când partenerele le sărută tot corpul. Iubesc foarte mult acest lucru. De acum înainte, doamnelor, ştiţi ce aveţi de făcut pentru a intra în graţiile soţilor.

Nu rata nici: De ce barbatii nu vor sa faca sex uneori

3: Bărbaţii urăsc să aibă tot timpul controlul în pat

Unele femei au fost învăţate că trebuie să se supună bărbatului chiar şi în pat acesta trebuie să deţină controlul. Aceasta este o concepţie greşită. Şi femeile pot prelua controlul în dormitor fără nici o problemă. Spune-i că vrei să faci dragoste cu el acum, spune-i ce trebuie să facă pentru că tu dictezi în acest moment şi faci regulile jocului. Poţi fi sigură că soţul tău va fi încântat de acţiunile tale. Câteodată bărbaţilor le place să fie controlaţi.

4: Bărbaţii urăsc ca femeile să nu fie sensibile

O femeie trebuie să fie sensibilă cu partenerul său. Aşa cum femeilor le plac bărbaţii sensibili, la fel de mult îşi doresc şi aceştia să aibă lângă ei o soţie sensibilă şi receptivă la nevoile lor. Trupurile bărbaţilor sunt sensibile şi femeile ar trebui să depună la fel de mult efort pentru a-i mulţumi. Până la urmă dacă şi ei procedează la fel, tu de ce ar trebui să dai dovadă de egoism?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole