Cum sa faci sex in masina

10 mai 2019,
Vizualizari: 6.048, 1 azi
sex in masina - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - vintage-1251863

Tiger Woods si una dintre amantele lui exact asa au fost prinsi facand sex: pe bancheta din spate a masinii. Site-ul Esquire.com iti vinde cateva ponturi despre cum s-o faci si tu, cu un mic truc despre cum sa scapi in cazul in care esti prins.

Oricum, nu trebuie sa faci o obsesie din asta. Sexul in masina se intampla doar daca ti-l doresti cu orice pret sau, dimpotriva, daca n-ai unde sa-l faci in alta parte. E adevarat, insa, ca sexul in masina e ceva foarte comun si des intalnit in zilele noastre. Si in cazul in care esti prins, n-ai prea multe probleme, atat timp cat te legitimezi si apoi dovedesti ca esti major, n-ai droguri sau vreo arma asupra ta sau nu indeplinesti vreun alt criteriu care sa tina de zona delicventei. O sa platesti o amenda probabil acasa, prin posta si asta e tot.

Daca stai sa te gandesti, totusi, mai bine la amenda si la jena in sine a momentului perchezitiei, o sa constati ca sexul in masina e o mare pacoste, totusi, indiferent de faptul ca exista autori care ii dedica adevarate tratate si care sfatuiesc cuplurile sa practice in propriul garaj sexul in masina!

Daca tii neaparat la sexul in masina, asigura-te totusi ca esti intr-o zona mai putin expusa si blocheaza usile la masina. Desi, o idee mult mai buna ar fi sa va blocati usile dormitorului, decat usile masinii si sa preferati propriile paturi confortabile.

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole