7 locuri in care, poate, nu ai facut dragoste inca

23 mai 2020,
Vizualizari: 22.954, 1 azi
locuri in care nu ai facut dragoste

Barbatii au fost dintotdeauna mari exploratori. Tocmai de aceea ajung sa stie totul despre sex si sa gaseasca mereu noi locuri unde ar putea sa se desfasoare. Nu au nevoie decat de o sotie la fel de lipsita de inhibitii si dornica sa descopere totul despre sex. Exista insa si femei exploratoare care isi doresc un partener noncomformist alaturi de care sa gaseasca locuri interesante unde n-au facut-o inca si cu care sa afle totul despre sex.

Iata cateva locuri pe care daca nu le-ai incercat inca, trebuie s-o faci.

Masina de spalat. Daca stiai asta, inseamna ca stii totul despre sex

Masina de spalat produce mai multe vibratii decat orice alt aparat electrocasnic. Cand fundul tau se afla pe capac miscarea este transmisa de-alungul pelvisului transformandu-te intr-o adevarata masina de facut sex.

Fotoliul puf, ideal pentru sex

Acesta poate fi modelat dupa pofta inimii si te va ajuta mai mult decat ti-ai fi putut imagina vreodata. Cele mai intense senzatii le veti incerca in momentul in care barbatul este pozitionat in spatele partenerei.

Sex in vizita la socri

De ce sa nu profitati asa cum trebuie de camera pe care socrii v-o pun la dispozitie cu atata amabilitate. Mai ales daca nu aveti copii, insa va doriti, de ce sa nu le faceti viitorilor bunici o bucurie si sa-i concepeti chiar in casa lor?

In masina. Daca ati experimentat asta, stiti totul despre sex

Barbatii cu spirit practic nu pierd nici o ocazie de a incerca locuri noi. Si unde s-ar simti mai bine decat pe bancheta din spate a propriei masini? Aveti totusi grija ca autoturismul in care vreti sa descoperiti totul despre sex sa aiba o bancheta suficient de incapatoare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole