Problemesex

Cum flirteaza un barbat timid: 7 semne clare ca te vrea

Cum flirteaza un barbat timid

Descifreaza-i limbajul trupului si fa tot ce poti ca sa il incurajezi: un barbat „cuminte”, putin timid si stangaci, e o adevarata comoara odata ce ajungi sa il cunosti mai bine. Cu siguranta o sa descoperi ca are o viata interioara bogata si foarte intensa, de care vei fi captivata imediat ce apuci sa gusti din ea. Nu ar strica chiar sa faci tu prima miscare, daca esti mai curajoasa!

1. Iti zambeste larg

Un zambet candid, de adolescent, ascunde o fire romantica (cred ca nu mai e nevoie sa-ti spun cat e de greu de gasit asa ceva in ziua de azi!). Daca il surprinzi zambindu-ti larg, probabil abia asteapta sa intre in vorba cu tine, asa ca indreapta-te spre el increzatoare si incepe o conversatie lejera. Si nu face pe inabordabila.

2. Roseste si se fastaceste

E cel mai sigur indiciu ca e interesat de tine (si, as adauga, un compliment grozav – probabil te considera ireal de frumoasa). Daca si tu esti atrasa de el, nu ezita sa flirtezi.

Te mai poate interesa: 7 semne evidente ca flirteaza cu tine

3. Te priveste in ochi

Sigur, contactul vizual prelungit e foarte important in orice conversatie si nu mascheaza absolut de fiecare data un interes romantic. Totusi, iti poti da seama daca te place in functie de cat de mult ii intarzie privirea in ochii tai.

4. Iti copiaza gesturile involuntar

Cateodata, barbatii copiaza, ca in oglida, gesturile femeii de care sunt atrasi, fara sa o constientizeze neaparat. Evident, asta nu inseamna ca va sta picior peste picior sau ca va comanda si el un Mojito ori un Cosmopolitan. Dar fii atenta, de exemplu, daca si el clipeste odata cu tine sau daca imprumuta din felul tau de a te exprima.

5. Cauta sa te atinga usor, ca din intamplare

Cu siguranta nu ai nevoie de ajutor ca sa descifrezi ce inseamna asta. E un mod de a-ti atrage atentia si exprima dorinta de a continua conversatia cu tine, asa ca, daca observi asta, incurajeaza-l si zambeste-i cum stii tu mai dulce.

Nu rata nici: 7 semne ca te place, dar e prea timid

6. Are pupilele dilatate

Ochii unui barbat iti pot transmite multe despre ce se ascunde in sufletul lui. Asta pentru ca privirea tradeaza tocmai ce incearca sa ascunda limbajul trupului. Mai ales daca e timid, probabil va dori sa para rezervat si sa nu-ti arate de la inceput ca e atras de tine, din teama unui refuz. Priveste-l in ochi ca sa-i citesti sentimentele si acorda-i o sansa.

7. Nu are astampar in prezenta ta

Emotiile puternice se traduc in exterior printr-o stare de agitatie, de framantare (care e absolut adorabila). Daca vorbeste mult, de obicei vrute si nevrute, gesticuland cumva in exces, priveste-l adanc in ochi si invita-l tu la o cafea. Nu o sa-ti para rau!

Autor: Alexandra NEDELCU
Sursa: Womanitely

Imagine de Anastasiya Babienko de la Pixabay

Exit mobile version