Cele mai periculoase 5 tipuri de femei

19 aprilie 2019,
Vizualizari: 43.520, 1 azi

Intalnirile sunt ca un safari. Niciodata nu stii cu cine dai fata in fata si iti trebuie destul de mult curaj. Unele femei pot fi de-a dreptul periculoase.

 

Iata 5 tipuri de femei care ii sperie pe barbati.

 

 

1. Printesa

Sunt femeile pentru care ai face orice, femeile care te joaca pe degete si fac din ditai barbatul, un biet mielusel bucuros ca i se acorda atentie. Apare la intalniri, de obicei, cu o rochie mini, proaspat achizitionata, este frumoasa si sexy, de-a dreptul hipnotizanta. Aceasta frumusete va deveni in curand durerea ta de cap. Vei regreta ca mai traiesti, dar din cand in cand te va face sa te simti barbat. Un cerc vicios din care nu esti sigur ca vrei sa iesi sau vrei sa ramai.

 

 

2. Fata lui tata

Ce vanatoare ar mai fi asta, daca n-ai intalni si acest gen de femeie… Plina de ura fata de barbati. De obicei din pricina tatalui ei. O poti recunoaste dupa discutiile de genul “si tata facea asta!”, “semeni cu tata” etc. Este usor agresiva cand flirteaza.

 

 

3. Oportunista

Este o vanatoare innascuta… de portofele. Singurele lucruri care o intereseaza la tine sunt jobul, salariul si limita de credit. Stie exact cum sa se comporte ca sa iti intre in gratii si sa nu mai gandesti. Apoi, incet, incet, va incepe sa-ti ceara bani pentru facturi, benzina, utilitati, articole de lux. Iar cand incepi sa mai spui si nu, te va atentiona: “Te-ai plicitisit sa stai langa cea mai frumoasa femeie din lume?”.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole