4 tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

21 decembrie 2022,
Vizualizari: 15.093, 1 azi
tipuri de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca

Gasirea unei femei bune nu este o sarcina usoara mai ales intr-o perioada ca aceasta in care oamenii au devenit mesteri ai cuvintelor, ai manipularii sentimentelor si a exploatarii vulnerabilitatilor.

Iata o lista a tipurilor de femei cu care orice barbat ar trebui sa se intalneasca:

1. Femeia independenta

Femeia independenta are propria viata, stie unde este si, mai ales, unde trebuie sa ajunga. Totusi, acest timp de femeie doreste un barbat in viata ei chiar daca nu are neaparata nevoie de unul. Partea buna cu femeia din categoria Alpha este ca are incredere in fortele proprii si nu se bazeaza pe tine sa-i rezolvi problemele cu care se confrunta.

Citeste si: 10 tipuri de femei pe care barbatii le ocolesc

2. Femeia loiala

Este tipul gata oricand sa mearga si la razboi impreuna cu tine si va face absolut tot ce-i sta in putinta sa depaseasca obstacolele vietii. Nu este genul sa flirteze cu alti barbati, toata atentia ei este pe tine, barbatul din viata ei. Indiferent ca va putea sau nu sa castige un concurs de frumusete, ea te va sprijini de fiecare data cand ai nevoie, te va ajuta sa devii un barbat mai bun si va ramane alaturi de tine indiferent de situatie.

3. Femeia sufletista

Sufletista este o femeie pozitiva, plina de compasiune si delicatete. Este persoana care te pune pe tine pe primul loc in orice situatie. Este cu adevarat fericita cand te vede, iar tu iti doresti sa petreci fiecare clipa libera alaturi de ea. Sufletista este un tip foarte rar de femeie, iar daca o gasesti nu lasa sa-ti scape din maini o asemenea comoara.

Nu rata nici: Cele mai rele tipuri de femei cu care te poti intalni

4. Femeia rationala

Este femeia rationala, care nu se lasa dominata de emotii, se simte confortabil sa faca lucrurile asa cum crede de cuviinta fara a avea nevoie sa o asiguri ca totul este in regula. Chiar nu-i pasa de cat de multi/putini bani ai – te place pe tine si nu pentru ceea ce poate primi din partea ta. In plus, se accepta pe ea insasi asa cum este, cu partile ei bune, dar si cu defectele pe care le are. Si acelasi lucru simte si pentru tine.

Afla aici tipurile de femei de care fug barbatii.

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole