5 mişcări sexuale care le dau gata pe femei

27 iulie 2023,
Vizualizari: 59.774, 1 azi
mişcări sexuale care le dau gata pe femei

Cine este cel mai în măsură să vorbească despre ce vor femeile? Aţi ghicit, o femeie sau o revistă de femei. Mai ales că bărbaţii, încearcă fără succes, de secole să afle ce-şi vor femeile. Iar rezultatele nu sunt deloc pe măsura eforturilor depuse. Şi dacă tot îşi doresc să afle ce vor femeile, bărbaţii trebuie să fie atenţi la ce le spun urmaşele Evei, sau să lase mândria la o parte şi să frunzărească revistele pentru femei.

Până atunci vă oferim un top despre ce vor femeile în pat potrivit unui sondaj la care au participat 1.000 de femei.

Ce vor femeile # 1: Acordă atenţie sporită sânilor

Cei mai mulţi dintre bărbaţi se concentrează pe sâni în timpul preludiului însă uită de ei în timpul marelui eveniment ceea ce are ca efect lipsa unei extrastimulări care ar putea-o conduce la un orgasm mai puternic. În plus, este nevoie ca bărbatul să acorde atenţie nu doar sfârcurilor de vreme ce tot sânul este plin de nervi. Când femeia se află deasupra bărbatul a trebui să-şi folosească degetele lent şi să traseze cercuri începând cu baza sânilor până la sfârcuri. Apoi, i-ar putea lua sânii în palma şi să se joace cu limba în jurul sfârcurilor, după care să-i ia în gură şi să-i sugă cu blândeţe.

Citeste si: Ce-si doresc femeile de la barbati cand vine vorba de sex si nu numai?

Ce vor femeile # 2: Oferă-i un G-orgasm

Această zonă despre care se vorbeşte atât de mult este situată în interiorul vaginului, în spatele osului pubian. Unii doctori spun că este de mărimea unui bob de fasole. Cu toate acestea, punctul G este destul de greu de simţit aşa că este o idee bună ca, în timpul sexului, bărbatul să stimuleze toată zona astfel încât partenera să experimenteze un orgasm intens. Pentru a-l atinge cu penisul, poziţia potrivită este pe la spate, însă femeia ar trebui să se sprijine în coate şi nu pe palme.

Ce vor femeile # 3: Surprinde-o cu o partidă scurtă

Când te năpusteşti asupra ei din senim îi dai senzaţia că este irezistibilă şi, pur şi simplu, abia aştepţi să faceţi amor. Imediat ce intră pe uşa casei, cuprinde-o în braţe şi oferă-i un sărut pasional să ştie ce-o aşteaptă. Ridic-o în braţe şi du-o pe canapea, în dormitor sau chiar pe masa de la bucătărie, pe care ai pregătit-o în prealabil. Nu trebuie s-o dezbraci în totalitate, doar ridică-i bluza şi/fusta sau dă-i pantalonii jos. Apoi începe să-i masezi clitorisul în timp ce-i şopteşti la ureche cât este de frumoasă/atrăgătoare etc. Cu cât mai excitat eşti, cu atât mai repede o să-i crească şi ei dorinţa. (Se poate întâmpla şi ca ea pur şi simplu să nu aibă dispoziţia necesară unui astfel de joc. Dacă se întâmplă, atunci las-o pe altă seară).

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole