Ce-si doresc femeile de la barbati cand vine vorba de sex si nu numai?

24 septembrie 2019,
Vizualizari: 25.004, 1 azi
Ce-si doresc femeile de la barbati

Cine poate sti mai bine raspunsul decat femeile insele. Iata ce au declarat cateva femei, in cadrul unui sondaj despre ce le-ar face fericite in dormitor.

 

Care e cea mai buna metoda care te excita?

„Depinde… Intai de toate trebuie sa se creeze o legatura speciala, o stare. Sa nu se succeada totul cu repeziciune: vazut, placut, facut si gata. Vrem intimitate. Vrem sa primim si sa oferim. Neaparat vrem dialog. Trebuie sa fiti cu adevarat interesati de ceea ce spunem si sa si comunicati cu noi in acest sens. Foarte putini barbati sunt in stare sa ofere asa ceva”

“Tratati-ne ca pe niste fiinte umane, care au aceleasi nevoi ca si voi. Nu suntem aici doar pentru propria voastra placere, iar dupa ce placerea voastra a fost satisfacuta, ne intoarceti spatele si nu ne mai dati nici o atentie”.

 

 

Ce inseamna sa fii romantic?

“Atunci cand imi arati ca stii ce-mi place si ma faci fericita indeplinindu-mi micile dorinte care ma fac fericita”.

“Cred ca este vorba de arta de a sti sa curtezi o femeie, ceva foarte rar intalnit in comportamentul barbatilor din zilele noastre. Apropos… sa curtezi o femeie inseamna sa stii sa faci planuri in comun pentru o seara romantica, in loc s-o intrebi sec: “unde vrei sa mergi in seara asta?”. Daca vrei sa faci o femeie sa simta cu adevarat ca ea este aleasa vietii tale, sa stii s-o curtezi devine ceva obligatoriu”

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole