Ce spun femeile si barbatii despre sexul cu o persoana necunoscuta

15 septembrie 2023,
Vizualizari: 2.497, 1 azi
despre sexul cu o persoana necunoscuta

E clar ca nu e nevoie de prea mult efort ca sa convingi un barbat sa faca sex. De fapt, nu e nevoie de efort absolut deloc: doar o tipa cool si daca stam bine sa ne gandim e suficient sa fie doar o tipa, oricum ar fi ea…

Site-ul www.askmen.com reda studii conform carora barbatii au fost supusi unor sondaje de opinie, in urma carora rezulta ca ar face sex oricum, cu oricine, oriunde.

6 pozitii sexuale si ce spun femeile si barbatii despre ele

Data fiind situatia in care o femeie superba abordeaza pe strada un barbat, la intamplare, a rezultat ca 97% dintre barbati sunt de acord sa mearga la ea acasa, la o cafea, iar 83% spun un “da” hotarat unei partide de sex imediat dupa ce au fost abordati. Aparent, niciunuia nu-i trece vreo secunda prin minte ca ar putea avea in fata o criminala in serie.

Barbatii, insa, nu par la fel de increzatori atunci cand sunt abordati de o femeie cu aspect fizic mediocru: doar 80% s-ar duce acasa la ea si doar 60% ar spune “da” sexului cu ea imediat dupa intalnire.

In mod total opus… nici macar 1% dintre femei nu ar raspunde afirmativ la nici una dintre posibilitatile de mai sus.

Asadar, se poate concluziona ca barbatii raspund afirmativ atat sexului in locuri necunoscute, cat si sexului cu necunoscute. Doar pentru ca au senzatia ca detin prospectul sexului.

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole