Ce să faci când nu ai chef de o partidă de sex

11 decembrie 2022,
Vizualizari: 9.176, 1 azi
când nu ai chef de o partidă de sex

Partidă de sex # 4: Linguriţa

Această poziţie este potrivită atunci când femeia nu are chef să depună un efort prea mare şi atunci îl lasă pe parneter să ducă greul. Femeia stă lungită, pe o parte, se sprijină în cot, iar un picior este uşor ridicat. Partenerul se aşază în spate, cu un picior poziţionat între picioarele femeii.

Partidă de sex # 5: Femeia deasupra

Unghiul este perfect pentru stimularea punctului G. Partenerul se aşază în pat iar femeia stă deasupra lui, cu picioarele îndoite şi sprijinită cu o mână între picioarele lui. În această poziţie, femeia deţine controlul, aşa că n-ar fi rău să profitaţi amândoi.

Nu rata nici: 5 factori care te lasa fara chef de sex

Partidă de sex # 6: Balansul deocheat

Dacă ea este prea obosită pentru o partidă de sex, însă nici nu vrea să-şi dezamăgească iubitul „încins”, cea mai plăcută soluţie pentru amândoi este compromisul: el munceşte, ea se relaxează. Iar poziţia balansul deocheat este cea mai nimerită acum. Ea stă întinsă, ca în poziţia misionarului, însă capul nu este poziţionat pe pernă, ci la celălalt capăt al patului. El este aşezat între picioarele ei, iar când se ajunge la climax, ea se lasă pe spate până când capul şi umerii săi se odihnesc pe podea. Ar fi bine să nu vă opriţi din mişcare.

Image by Dieter from Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole