Ce pozitii sexuale ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal

25 mai 2019,
Vizualizari: 14.758, 1 azi
pozitii sexuale zodie

Astrologia te ajuta sa-ti alegi pozitiile sexuale care ti se potrivesc, in functie de semnul tau zodiacal. Esti semn de Aer, Apa, Pamant sau Foc? Astrologii spun ca ceea ce este compatibil cu o persoana, nu poate fi cu o alta, la mijloc fiind caracterisiticile specifice fiecarui semn zodiacal in parte.

Iata, asadar, care sunt pozitiile sexuale care ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal.

Semn de Aer: Gemeni, Balanta, Varsartor

Persoanele din aceste zodii se implica in relatiile de cuplu, sunt hotarati sa ofere placere si isi pun imaginatia la lucru. Tocmai de aceea, pentru ei pozitiile care nu ofera contact fata in fata sunt foarte excitante, intrucat isi pot lasa mintea sa zburde. Daca esti semn de aer sau vrei sa satisfaci o persoana care este semn de aer, orice pozitie care nu implica un contact vizual sunt perfecte: femeia deasupra, dar asezata cu spatele la partener, pozitia lingura, doggy style etc.

Semn de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Cei nascuti in aceste zodii sunt amanti senzuali, care doresc sa detina controlul si sa iasa totul perfect. Adora sa fie cu piciorele pe pamant. Persoanele incadrate in acest semn zodiacal sunt adeptele unor pozitii atletice, precum sexul in picioare, la perete sau pe la spate, insa cu in picioare si cu manile sprijite de podea.

Semn de apa: Scorpion, Pesti, Rac

Persoanele nascute in aceste zodii iubesc dragostea intensa. Scorpionii, Pestii si Racii sunt in cautarea partenerilor cu care sa impartaseasca si relatii emotionale puternice, nu numai dorinte si placeri carnale. Pozitiile potrivite pentru semnele de apa sunt: aliniamentul coital si steaua de mare (partenerii stau pe spate, cu capetele in directii opuse, iar picioarele incrucisate, asemanator foarfecelor).

Semn de foc: Berbec, Leu, Sagetator

Persoanele nascute in aceste zodii sunt seducatoare si dornice de partide animalice, chiar agresive uneori. Aflati intr-o continua concurenta cu ceilalti si cu ei insisi, cei nascuti sub semn de foc vor tot timpul sa iasa castigatori. Pentru barbati pozitia preferata este doggy style (in special Berbecii), iar pentru femei, evident, femeia deasupra (in special femeile Leu). In ceea ce-i priveste pe Sagetatori, atat femeile, cat si barbatii, prefera orice combinatie care implica aceste doua pozitii.

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole