Ultimele

4 pozitii sexuale indraznete in functie de cat de flexibil esti

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 4 pozitii sexuale indraznete in functie de cat de flexibil esti
pozitii sexuale indraznete

Daca tu si partenera ta va inscrieti in randurile persoanelor sportive si destul de flexibil sau daca sunteti mai degraba la polul opus, atunci trebuie sa incercati aceste pozitii indraznete si care va pot aduce satisfactii maxime.

Iata ce recomandari au pentru voi specialistii de la ivillage.com.

1. Pozitii sexuale pentru persoane extrem de flexiabile: “Lacatul”

Incepeti din pozitia misionarului, apoi tu iti aduc picioarele sub tine, unul cate unul, apoi te sprijini in maini, spre spate. Ea se ridica ajutandu-se de maini, si isi spriina gleznele pe umerii tai, apoi isi poate ridica soldurile cat de sus poate. Aceasta pozitie avantajeaza stimularea punctului A. Punctul A a fost descoperit in 1996 si este localizat undeva intre punctul G si colul uterin.

2. Pozitii sexuale pentru flexibilitate medie: “Surubul”

In timp ce tu stai asezat pe spate, ea este deasupra insa cu spatele la tine. Apoi, folosindu-se de maini, ea se roteste in jurul penisului. Privelistea este extrem de excitanta, ca sa nu mai vorbim de senzatia de rotire.

Te mai poate interesa; 6 pozitii sexuale picante pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

3. Pozitii sexuale pentru persoane relativ flexibile: “Misionarul”

Nu ai nevoie de prea multa imaginatie ca sa ajungi la aceasta pozitie. Insa pentru a o face mai interesanta, pune cateva perne sub fundul partnerei. O mai poti “condimenta” tinand genunchii iubitei la pieptul tau sau daca ii incolacesti picioarele peste talia ta pentru o penetrare mai adanca. Desi este considerata cea mai plictisitoare pozitie, misionarul este cea mai utilizata pozitie. De ce? Pentru ca este confortabila. E usor de pus in practica, puteti sa va sarutati, puteti vorbi.

4. Pozitii sexuale pentru persoanele “intepenite”: “Pisica”

CAT (pisica) sau Tehnica Alinierii Coitale este pozitia despre care se spune ca aduce cele mai multe orgasme la femei.  Este o pozitie destul de dificila, insa nu necesita foarte multa miscare, dimpotriva.

Pozitia pleaca de la pozitia misionarului, insa penetrarea este superficiala. Intreaga ta greutate este sustinuta de partenera, presiunea fiind pusa pe muntele lui Venus. Bazinul tau trebuie sa nu ajunga mai jos decat al femeii. Miscarea se face numai din bazin, iar ritmul trebuie sa fie identic. Folositi apasarea si contraapasarea si nu impinsul inauntru-inafara. Nu accelerati, nu incetiniti. Ritmul trebuie sa fie acelasi.

Nu rata nici: Penis mic? 10 pozitii sexuale pentru barbatii slab dotati

Imagine de TRAN HUYNH de la Pixabay

Data articol: 14 martie 2024