Ce le place femeilor? 6 adevăruri descoperite în studii

19 aprilie 2023,
Vizualizari: 40.414, 1 azi
Ce le place femeilor

Ce le place femeilor # 4: Bărbaţii cu trăsături feminine

Dacă te întrebi ce găsesc femeile la Bieber de îl iubesc atât de mult, răspunsul îl găseşti într-un studiu realizat de către Universitatea Aberdeen din Scoţia. Cercetătorii le-au arătat femeilor două fotografii ale aceluiaşi bărbat însă cu diferenţe subtile. Prima avea doar maxilarul şi ochii rotunzi, care, tradiţional, sunt trăsături feminine, iar în cea de-a doua apărea bărbatul întreg. Rezultatul? Femeile preferă trăsăturile feminine. Totuşi, în ţările cu o sănătate precară, femeile aleg bărbaţii cu trăsturi masculine, în vreme ce în tările cu sănătate înfloritoare îi preferă pe cei cu trăsături feminine. Cercetătorii cred că femeile privesc un bărbat cu trăsături masculine ca fiind reproducători mai buni. Însă într-o ţară dezvoltată, femeile îşi permit luxul să fie interesate de faptul că „masculii feroce” sunt greu de manevrat. Ce ţi-e şi cu ştiinţa asta!

Te mai poate interesa: Adevarul a iesit la iveala. Ce le place femeilor la filmele XXX!

Ce le place femeilor # 5: Bărbaţii care ştiu să danseze

Dacă vrei să dai gata o femeie personalitatea ta fermecătoare nu este de ajuns. Trebuie s-o impresionezi cu abilităţile tale de dansator. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Northumbria’s School of Life Sciences. Ei cred că femeile analizează abilităţile de dansator ca o pe măsură pentru starea de sănătate şi putere, pentru a ştii dacă persoană respectivă poate transmite gene bune. Cea mai bună modalitate de dans pentru a atrage atenţia femeilor: imită-l pe Elvis.

Ce le place femeilor # 6: Bărbaţii îmbrăcaţi în roşu

Potrivit unui studiu apărut în Jurnalul de Psihologie Experimentală femeile sunt atrase de bărbaţii îmbrăcaţi în roşu. Conceputul a fost simplu: participantele au fost rugate să spună pe care dintre bărbaţii din fotografie ar dori să-i sărute. Cele mai multe voturi le-au primit bărbaţii îmbrăcaţi în roşu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole