Ce le place femeilor? 6 adevăruri descoperite în studii

19 aprilie 2023,
Vizualizari: 40.369, 1 azi
Ce le place femeilor

Ce le place femeilor în materie de bărbaţi? Este întrebarea care îi obsedează pe bărbaţi începând cu 13-14 ani. Imediat ce descoperă femeile, bărbaţilor le este greu greu să găseacă răspuns la întrebarea care îi macină: Ce le place femeilor. Nici măcar revistele pentru femei nu ajută prea mult, acestea scriu despre ce cred femeile că ar dori. Însă, ştiinţa îi poate ajuta pe bărbaţi să descopere ce le place femeilor.

Iată o listă care încearcă să acopere acest subiect:

Ce le place femeilor # 1: Bărbaţii care nu zâmbesc

Într-un studiu realizat de Universitatea British Columbia se arată că femeile nu sunt atrase de bărbaţii zâmbitori. Oamenii de ştiinţă nu au totuşi un răspuns clar pentru acest comportament, despre care consideră că are legături cu descendenţa oamenilor din maimuţe. Printre primate, zâmbetul este de fapt o grimasă care exprimă teamă şi supunere. Cine atrage atenţia femeilor? Bărbaţii tăcuţi şi mândri care debordează forţă.

Citeste si: Cum le place femeilor cel mai mult sa faca sex

Ce le place femeilor # 2: Bărbaţii cu aspect obişnuit

În vreme ce evoluţia le face pe femei să arate din ce în ce mai bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre atractivitatea bărbaţilor. Un studiu realizat de către Universitatea din Texas a scos la iveală faptul că, în lumea animală, femelele evită masculii prea atrăgători. O posibilă explicaţie este legată de faptul că nu vor să se împerecheze cu masculii care au şanse foarte mari să atragă prădătorii. În cazul femeilor, vor ca toţii ochii să se oprească asupra lor când merg la o petrecere.

Ce le place femeilor # 3: Bărbaţii care seamănă cu taţii lor

Un sondaj realizat de către Universitatea St. Andrews la care au participat peste 400 de femei a demonstrat că femeile sunt atrase de bărbaţii care avea culoarea părului şi a ochilor asemănătoare cu cea a taţilor lor. Rezultatele au fost întărite şi de către un studiu realizat de către Universitatea Pécs din Hungaria care a descoperit că şi alte aspecte mai subtile precum forma feţei atrag atenţia femeilor. Aparent, caracteristicile părintelui de sex opus se imprimă în creierul copilului de la vârste fragede şi nu dispar niciodată. Iar acest lucru explică, parţial, de ce femeile sunt atrase de bărbaţii mai în vârstă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole