Calitatile femeilor supersexuale

03 februarie 2020,
Vizualizari: 4.838, 1 azi
Calitatile femeilor supersexuale

Extazul: O metoda de cunoastere

In cartea sa, „Extazul: O metoda de cunoastere”, sociologul si teologul Andrew M. Greely scria: ” Cel mai interesant aspect in cazul experientelor mistice il constituie experientele supersexuale, deoarece acestea nu au fost mentionate in literatura mistica. Experienta mistica consta in intelegerea spontana, intuitiva a adevaratei naturi a realitatii, in cunoasterea profunda a modului in care este alcatuita creatia.” De asemenea, el sugereaza ca extazul poate fi o modalitate de cunoastere, dar si o rezultanta a procesului de cunoastere.

De ce extazul sexual a fost ocultat atat de mult timp chiar de teologii fascinati de aceste tipuri de experiente?

Din mai multe motive: datorita faptului ca sexul a fost considerat imoral foarte mult timp si s-a considerat ca nu ar avea nimic in comun cu experientele mistice.

Femeile care au avut experiente supersexuale declara insa ca tot ce li s-a petrecut a avut o dimensiune sacra, fara nimic profan. De asemenea, multe din relatarile lor se refera la stari extatice divine. Multe dintre aceste femei au definit experientele ca pe niste „vizite personale pe care le-au facut in rai”.

Din declaratiile lor, se pare ca imaginatia este caracteristica cea mai importanta a femeilor supersexuale. Ele poseda o imaginatie vie si o memorie buna. Atunci cand vizioneaza un film, se identifica cu personajele acestuia, iar mult timp dupa vizionare pot sa retraiasca intreaga poveste in mintea lor ca si cum aceasta ar fi reala. Ele pot chiar sa calatoreasca in locuri indepartate cu ajutorul imaginatiei. Noi percepem in exterior ceea ce suntem pregatiti sa percepem in interior. Femeile supersexuale sunt parca mai pregatite sa vada, sa miroasa, sa simta frumusetea unui trandafir sau sa aprecieze frumusetea unui apus de soare. Fiecare femeie are in ea tot ceea ce ii este necesar pentru trairea unor asemenea experiente, dar in primul rand ea trebuie sa se deschida mental fata de acestea.

Referinte asupra extazului sexual pot fi gasite atat in scrierile vechi, in special orientale, cat si in cele contemporane, dar acestea nu au fost luate in consideratie datorita unor considerente de ordin religios.

Ca multe alte femei, femeile supersexuale au invatat ca puterea de a te bucura de asemenea extaze nu este un dar primit de la iubitii lor, ci este o putere care se gaseste in ele insele.

 

Supersenzualitatea ca experienta de viata

Supersenzualitatea este rezultatul modului in care noi experimentam viata. Supersenzualitatea, supersexualitatea este o experienta holistica a mintii, a corpului, a emotiilor si a spiritului. Daca vom dori sa intelegem complet aceasta experienta, va trebui sa o examinam cat mai detaliat, pastrand in minte faptul ca atunci cand „analizam trandafirul” il putem face sa isi piarda frumusetea.

O femeie aflata intr-o asemenea stare transcendenta nu simte o senzatie ca fiind izolata de celelalte. Ea tinde sa simta o stare de pace, de etern, de unitate coplesitoare. Ca fatetele unui diamant sau miliardele de culori ce danseaza pe suprafata unei prisme, fiecare parte este legata de intreg intr-un mod inexplicabil. Aici se afla dimensiunile obisnuite ale trairii supersexuale.

Imagine de Sergei Tokmakov de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole