Pentru femei: Care sunt beneficiile unei vieti sexuale regulate

20 noiembrie 2018,
Vizualizari: 4.356, 1 azi
problemesex.ro_sanatate sex femei

Dincolo de aspectul placut al lucrurilor, site-ul Menshealth.com reda cel mai mare beneficiu pe care il are sexul asupra organismului feminin: este vorba de starea de sanatate pe care activitate sexuala o influenteaza direct, in bine, desigur.

 

Un studiu publicat in “The Journal of Sexual Medicine” releva faptul ca femeile care fac sex mai rar de doua ori pe luna se imbolnavesc mult mai des decat cele care fac sex cu o frecventa mai mare.

 

Alte studii demonstreaza ca femeile care au orgasme mai multe au si un nivel al energiei cu mult mai ridicat decat categoria defavorizata. Totodata, si din punct de vedere psihic, prima categorie este mult mai echilibrata decat a doua.

 

 

Toate femeile se simt bine cand fac sex, dar principalul obiectiv trebuie sa fie orgasmul, pentru ca cele care doar fac sex si nu ajung la orgasm nu beneficiaza de aceleasi avantaje fiziologice ca cele care ajung la orgasm. Si pentru o si mai clara abordare, activitatea sexuala regulata mai poate fi echivalata in 8-10 pahare de apa plata, sau 8 portii de fructe si legume proaspete pe zi.

 

Asadar, domnilor, aduceti-va partenerele la linia de sosire: doar tineti la sanatatea lor, nu?!

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole