Ultimele

Pentru femei: Care sunt beneficiile unei vieti sexuale regulate

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Pentru femei: Care sunt beneficiile unei vieti sexuale regulate
beneficiile unei vieti sexuale regulate

Dincolo de aspectul placut al lucrurilor, site-ul Menshealth.com reda cel mai mare beneficiu pe care il are sexul asupra organismului feminin: este vorba de starea de sanatate pe care activitate sexuala o influenteaza direct, in bine, desigur.

Un studiu publicat in “The Journal of Sexual Medicine” releva faptul ca femeile care fac sex mai rar de doua ori pe luna se imbolnavesc mult mai des decat cele care fac sex cu o frecventa mai mare.

Alte studii demonstreaza ca femeile care au orgasme mai multe au si un nivel al energiei cu mult mai ridicat decat categoria defavorizata. Totodata, si din punct de vedere psihic, prima categorie este mult mai echilibrata decat a doua.

Toate femeile se simt bine cand fac sex, dar principalul obiectiv trebuie sa fie orgasmul, pentru ca cele care doar fac sex si nu ajung la orgasm nu beneficiaza de aceleasi avantaje fiziologice ca cele care ajung la orgasm. Si pentru o si mai clara abordare, activitatea sexuala regulata mai poate fi echivalata in 8-10 pahare de apa plata, sau 8 portii de fructe si legume proaspete pe zi.

Asadar, domnilor, aduceti-va partenerele la linia de sosire: doar tineti la sanatatea lor, nu?!

Te mai poate interesa: Viaţă sexuală: 3 lucruri care o alungă din pat

 

foto: Depositphotos.com

Data articol: 26 iunie 2023