9 sfaturi despre relatia de cuplu de la cine te astepti mai putin

04 septembrie 2018,
Vizualizari: 1.028, 1 azi
problemesex - relatii cuplu - stockfreeimages.com

De obicei, oamenii primesc sfaturi despre relatiile de cuplu de la prieteni, reviste pentru barbati/femei, site-urilor (ei da ca acesta) si, chiar daca nu vor, de la propriile familii. Dar daca cele mai bune sfaturi le-ar primi de la persoane pe care abia le cunosc? Glo.msm.com a intrebat oameni de pe strada, inclusiv un taximetrist, un copil de 7 ani si chiar un avocat specializat in divorturi ce cred ei despre dragoste si relatiile de cuplu.

 

Iata cele mai inspirate raspunsuri. Si n-ar trebui sa le ocolesti:

1. „Fetele ar trebui sa se casatoreasca in jurul varstei de 27-28 de ani. N-ar trebui sa se marite cu primul lor iubit. Ar trebui sa astepte o vreme De ce 27 sau 28 de ani? Pentru ca la 19-20 nu esti la varsta perfecta”, considera Sarai, o fetita de 7 ani care vrea sa devina scriitoare.

 

2. „Si-a iubit copii, insa pe mine m-a iubit si mai mult”, s-a confesat bunicuta Doris, in legatura cu sotul de 61 de ani. (Impreuna au avut 3 copii, 5 nepoti si un stranepot). „Intotdeauna mi-a incurajat visele. Acum ca el nu mai este, inca am propria identitate ca artist si ca persoana. Supravietuitorii sunt acei oameni care nu-si pierd identitatea ca persoane indiferent de cat il iubesc pe celalalt.”

 

3. „Sa fii in stare sa-ti iei inima in dinti si sa te analizezi cu obiectivitate, respect, demnitate si gratie este clar un succes personal. Ce trebuie sa faca o femeie pentru a nu intra in biroul meu? Sa observe cu atentie comportamentul barbatului inca de la primele intalniri. Modul in care ii trateaza pe ceilalti va fi modul in care te va trata pe tine”, considera Sean, avocat specializat in divorturi. El crede ca este important sa se respecte angajamentul casatoriei, insa la fel de important este si sa admiti la timp sfarsitul unei relatii care nu functioneaza.

 

4. Ca o persoana care lucreaza mult cu oamenii si pentru oameni, Heidi, actrita ambulanta, a observat o multime de cupluri. Iar concluzia la care a ajuns este ca dragostea adevarata este tacuta, linistita. „Acel cuplu pare format dintr-o singura persoana. Se tin de mana in mod natural, se vede bine ca nu joaca teatru”, spune Heidi.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole