Ultimele

9 greseli grave pe care le fac femeile cu barbatii

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 9 greseli grave pe care le fac femeile cu barbatii
greseli grave pe care le fac femeile

Nu exista oameni care sa nu fi gresit, fie si macar o data. Insa doua lucruri sunt capitale atunci cand vorbim de erori: ce invatam din ele si, speram noi, sa nu le mai repetam. Ideal ar fi sa tragem invataminte din greselile altora, dar exista o vorba romaneasca care spune ca: „Dai cu capul de pragul de sus ca sa-l vezi pe cel de jos”. Nimic nu se compara cu ceea ce invatam pe pielea noastra.

Iata ce erori fac doamnele si domnisoarele, fie ca sunt sau nu implicate intr-o relatie. Vezi aici greselile pe care le fac barbatii cand este vorba de femei.

1. Il asteapta pe Fat-Frumos calare pe cal alb

Indiferent ca este vorba de relatie, sport si alte activitati pasivitatea nu va da niciodata rezultate. Daca astepti ca persoana potrivita sa te descopere s-ar putea sa ramai fata batrana. Cea mai buna solutie este sa iei taurul de coarne si sa pornesti tu insati la vanatoare. Doar asa vei putea afla persoana potrivita.

Citeste si: Cele mai stupide greseli pe care barbatii le fac in pat

2. Cred ca relatia perfecta este un lucru usor

Relatiile implica multa munca si compromisuri facute de ambele parti. Parteneriatul perfect inseamna sa faci toate aceste lucruri intr-un mod excelent. Iar rezultatele va vor depasi asteptarile cu siguranta.

3. Renunta la priteni dupa ce s-au indragostit

„Spune-mi cu cine umbli ca sa-ti spun cine esti” zice o vorba romaneasca cu talc. Cercul nostru de amici ne definesc pe noi ca persoane, iar noi avem nevoie de ei mai ales cand lucrurile merg prost. Tocmai de aceea renuntarea la ei, odata implicata intr-o poveste de amor este una dintre cele mai grave greseli pe care o femeie o poate face.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19 iulie 2023