9 AVERTIZARI ca NU E pregatit de o RELATIE cu tine

20 septembrie 2023,
Vizualizari: 9.172, 1 azi
AVERTIZARI ca NU E pregatit de o RELATIE

Ai petrecut nenumarate ore incercand sa-ti convingi iubitul ca este timpul sa faceti un pas important in relatia voastra, doar pentru a realiza ca faci o munca de Sisif? In ciuda chimiei dintre voi si a faptului ca va iubiti el pur si simplu doreste ca lucrurile sa ramana exact in acelasi stadiu? Daca ai trecut printr-o asemenea experienta este bine sa afli ca nu esti singura. Multe femei au avut experiente similare in ciuda faptului ca era frumoase, inteligente si de succes.

Unele dintre avertizarile care demonstreaza ca nu este pregatit pentru o relatie serioasa cu tine poate ca par evidente insa multe femei inteligente nu par sa le vada mai ales cand exista o chimie puternica intre ele si barbatii respectivi. Daca esti pregatita pentru o relatie pe termen lung sau doar esti intr-una care pare sa nu progreseze aceste 9 semne te pot ajuta sa intrevezi daca legatura voastra are sau nu viitor. Iar daca stii finalul atunci poti salva timp pretios pentru ca vei sti daca veti ramane sau nu impreuna.

1. Nu da dovada de consistenta in relatia cu tine

Un barbat interesat de tine ti-o va arata in nenumarate modalitati. Te suna, iti trimite mesaje, intr-un cuvant are initiativa – pune lucrurile in miscare. Daca iubitul tau nu se straduieste sa-ti cucereasca inima – inseamna fie ca are impresia ca te poate avea fara sa miste un deget sau ii plac lucrurile exact asa cum sunt. Din nefericire in niciunul dintre scenarii finalul nu este cel asteptat de tine, adica sa aveti o relatie pe termen lung.

Cum apare infidelitatea. Care sunt cauzele și efectele. Ce tipuri de infidelitate sunt

2. Nu este interesat sa-si gaseasca un scop in viata

De obicei, increderea ta intr-un barbat creste direct proportional cu propria sa forta si incredere in fortele proprii. Cu cat este mai putin pasionat de ceea ce face cu atat scad sansele sa iti ofere angajamentul dupa care tu tanjesti.

Asta nu inseamna ca barbatul tau ar trebui deja sa aiba slujba visurilor sale sau sa fi pornit deja afacerea de care ti-a vorbit de atatea ori, ci sa faca macar un pas pentru a ajunge acolo. Daca n-o face atunci nu-ti mai putea oferi relatia pe termen lung pe care tu o astepti. Fara ambitie nu are cum sa fie ceea ce tu visezi pentru ca ar putea fi speriat de ideea unei relatii serioase.

3. De obicei renunta sau cade psihic in momentele de stres

Atentie la barbatul ca nu demonstreaza curajul de a infrunta provocarile alaturi de tine sau care se retrage sau pretinde ca nu exista nicio problema. Adevarul este ca niciun barbat nu este incantat ca urmeaza sa aiba „o discutie serioasa” cu femeia lui, insa cei care infrunta asta cu curaj demonstreaza tipul de atitudine care este esentiala pentru a face ca o relatie sa dureze.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole