8 semne ca e timpul sa-l parasesti

06 septembrie 2019,
Vizualizari: 16.445, 1 azi
semne ca e timpul sa-l parasesti

 

5. Abia astepti sa iesi cu fetele

Daca petreci mai mult timp cu prietenele decat cu partenerul este un semnal ca ceva in cuplu nu merge. Sigur, este in regula sa te distrezi cu fetele, in oras, insa asta n-ar trebui sa fie ca sa “scapi” de iubit, este de parere Jane Green.

 

 

6. Esti interesata de alti barbati

Nu e ca iti place la nebunie de Ryan Gosling in “The Notebook”, ci ca flirtezi cu altii in timp ce esti “cu fetele”. Atunci cand devii interesata de alti barbati inseamna ca nu esti fericita pe deplin cu barbatul pe care il ai deja, explica Sussman.

 

 

7. Nu esti dispusa sa faci sacrificii pentru el

Nu toata lumea este incantata sa mearga la socri la cina, insa – din dragoste pentru partener – inchid ochii si o fac. Insa daca nu mai esti dispusa sa faci niciun fel de sacrificiu pentru barbatul de langa tine inseamna ca el nu mai este pentru tine ceva important si nu mai mai vrei sa investesti in acea relatie, este de parere Sussman.

 

 

8. Nu te vezi impreuna cu el in viitor

Vietile voastre trebuie sa fie compatibile. Daca iti imaginezi cum vei fi peste 5, 10, 20 de ani, iar in “tablou” nu iti vezi partenerul inseamna ca el nu are ce cauta acolo, sustine Sussman.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole