8 semne ca e timpul sa-l parasesti

06 septembrie 2019,
Vizualizari: 16.713, 1 azi
semne ca e timpul sa-l parasesti

 Ai trait vreodata, in cuplu, sentimentul ca nu s-a intamplat nimic grav, insa parca ceva nu e bine? Cateodata relatiile merg din inertie, chiar daca nu ca pe roate. Si vine un moment in care te intrebi ce ar trebui sa faci? Sa continui sau sa pui punct relatiei?

 

Iata 8 semne ca e timpul sa-l parasesti, potrivit terapeutilor de cuplu.

 

1. Va certati din orice

Certurile se mai intampla. Nu e cuplu care sa nu fi trecut printr-o disputa mai mica sau mai mare. Insa daca in cuplul vostru certurile pleaca de la orice nimic si niciunul din voi nu pare dispus sa cedeze, inseamna ca ceva nu functioneaza cum trebuie, sustine Rachel Sussman, autorul cartii “Biblia despartirilor”.

 

2. Stai din ce in ce mai mult la birou

De obicei, persoanele care stau mult peste program nu-si doresc sa ajunga prea curand acasa. Daca ti se intampla si tie asa, intreaba-te care este motivul, spune Jane Green, terapeut de cuplu, autorul cartii “Dar eu? Cum iti ruineaza egoismul relatia”.

 

3. Tot ce face partenerul te enerveaza

Daca inainte nu te enerva un anume obicei al partenerului, dar de la o vreme te scoate pur si simplu din minti este un semn de avertizare. Poate ca este momentul sa luati o pauza, sustine Sussman.

 

 

4. Gasesti scuze ca sa nu faceti sex

Sa mai eviti din cand in cand sexul nu este o tragedie. Insa daca refuzi de fiecare data invitatiile partenerului, gasindu-ti tot felul de scuze, nu-i un semn foarte bun, spune Sussman.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole