8 mituri despre relatii, demontate

07 mai 2020,
Vizualizari: 3.596, 1 azi
mituri relatii - sfatulparintlior.ro - pixabay_com - beach-1868557_1920

Toata lumea sa grabeste sa-ti dea sfaturi despre casnicie, dar unele dintre ele chiar nu au nicio legatura cu realitatea. Expertii, studiile, familia, prietenii – cu totii iti spun ce sa crezi si ce sa ignori. Vezi mai departe ce sfaturi populare nu sunt, de fapt, altceva decat un mit nefondat, potrivit TheNest.com.

 

1. Cuplurile cu interese comune raman unite“
Crezi ca aveti nevoie sa va placa amandurora emisiunile TV si tenisul pentru a avea un mariaj solid? Mai gandeste-te o data! Aceste interese comune sunt bune, dar ar trebui sa aveti si activitati pe cont propriu pentru a mentine relatia proaspata si interesanta. Persoanele care fac totul impreuna ajung sa fie co-dependente.

 

 

2. Niciodata sa nu va culcati certati “
E un gand frumos in teorie, dar sa fim seriosi – continuarea unei dispute pana la ore tarzii din noapte nu este o idee foarte buna. Oamenii tind sa se certe mai mult mai ales daca sunt obositi. In loc sa continui sa te certi (ca sa epuizezi tot ce ai de spus si sa va puteti impaca), ar fi mai indicat sa dormi si sa discuti a doua zi despre subiectul respectiv. S-ar putea chiar ca, a doua zi, sa ti se para o cearta stupida si sa nu mai vrei sa o reiei.

 

 

3. Casnicia trebuie sa fie numai lapte si miere – nu ai voie de te certi“
Certurile dese nu sunt foarte bune intr-o casnicie, dar este indicat sa ai unele dispute din cand in cand si sa fii capabila sa le rezolvi cu calm. Evita sa strigi la sotul tau sau sa-l insulti. In schimb, fa o pauza pentru a te calma, in asa fel incat sa abordezi problema intr-o maniera rationala.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole