8 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

11 aprilie 2023,
Vizualizari: 9.513, 1 azi
lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

Se spune că bărbaţii sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. Şi totuşi, convieţuim unii lângă alţii, chiar dacă şi unii şi alţii îi consideră pe ceilalţi extratereştri. Atât bărbaţii, cât şi femeile citesc cărţi, reviste, se interezează pentru a ştii cât mai multe despre sexul opus. Şi cu cât citeşti mai multe, cu atât ţi se pare că ştii mai puţin.

Iată 8 lucruri despre care se spune că femeile le urăsc la bărbaţi.

1. Nu sunt multitasking

Bărbaţilor nu le place să se angajeze în mai multe activităţi de-odată. Şi când încearcă să fie multitasking, nu prea le iese. Iar femeile sunt de-a dreptul iritate de acest lucru.

Citeste si: Despre bărbaţi: 9 lucruri pe care femeile le urăsc la bărbaţi

2. Cred că totul li se cuvine

Odată ce te aproprii de un bărbat, după o perioadă va crede că totul i se cuvine. Care este sfatul specialiştilor în relaţii de cuplu? Lasă-l să fiarbă, nu-i da niciodată sentimentul de siguranţă.

3. Au un ego prea mare

De ce oare nu pot renunţa bărbaţii la ego din când în când? Ştiu şi ei prea bine că nu poţi fi fantastici tot timpul. Şi totuşi, nu se opresc să ceară cuiva instrucţiuni cu privire la un drum.

4. Cred că femeile sunt simple obiecte sexuale

Desigur, nu toţi bărbaţii cred asta, însă dacă ai întâlnit unul, ar fi bine să-l ocoleşti. Femeile trebuie respectate şi apreciate pentru ce sunt ele şi nu pentru cât de bune sunt sau nu la pat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole