8 jocuri erotice pe care sa le incerci in dormitor

10 noiembrie 2019,
Vizualizari: 97.954, 1 azi
jocuri erotice - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bed-bedroom-emotion-372020

 

5. Ninja sex

Incercati-va abilitatile de a scapa nevazuti facand sex in locuri publice. Puteti incepe cu un sarut intr-un restaurant, dupa care sa treceti la miscari mai „hot”, precum sa o faceti intr-o camera de oaspeti la o petrecere sau intr-o masina.

 

 

6. Adevar sau provocare

Acesta a fost mereu un joc amuzant jucat cu pritenii la o petrecere. Insa practicarea lui cu partenera este o modalitate ca relatia voastra sa se imbunatateasca. Vei fi uimit de lucrurile pe care le vei descoperi in timpul jocului. Intreaba-ti iubita despre fanteziile ei sexuale sau despre escapadele ei. Pentru a face lucrurile si mai interesante transforma-i fanteziile in realitate.

 

 

7. Intrece-te pentru placere

Aceasta nu doar ca este un joc nebun insa va avea ca rezultat apropierea dintre ei. Intindeti-va dezbacati in pat si incepeti sa va autosatisfaceti. Cine termina primul il ajuta pe celalalt, manual sau oral, sa ajunga la orgasm. Cine ajunge la climax primul a castigat si va avea parte de un tratament sexual la alegere data viitoare.

 

 

8. Vanatoarea de comori

Incepeti cautatea prin alcatuirea unei liste de lucruri sexy pe care partenera ar trebui sa le faca. Ar trebui sa includa inclusiv cateva dintre fanteziile tale. Ar trebui sa indeplineasca toate sarciniile pentru a castiga jocul. Pe lista ar putea fi trecute urmatoarele cerinte – indepartarea lenjeriei intime cu dintii, un masaj, plimbarea unui cub de gheata pe spate etc.

 

 

Sursa: idiva.com.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole