Ultimele

8 jocuri erotice pe care sa le incerci in dormitor

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » 8 jocuri erotice pe care sa le incerci in dormitor
jocuri erotice - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bed-bedroom-emotion-372020

Jocurile erotice sunt o modalitate de a alunga monotonia din dormitor si de a reaprinde pasiunea. In plus, intaresc legaturile dintre voi si va maresc repertoriul sexual. Si, bineinteles, putina distractie sexuala va ofera amintiri de neuitat, nu-i asa? Iata 8 jocuri erotice care sa reaprinda pasiunea intre cearsafuri.

1. Twister sexy

Daca ai jucat twister atunci cand erai copil, cu siguranta iti amintesti cum erai blocat in pozitii demne de un contorsionist in timp ce incercai sa-ti intreci concurentul. Acum imagineaza-ti acelasi joc impreuna cu partenera, goala. Iar voi puteti merge chiar mai departe, incecand sa va distrageti atentia prin saruturi, muscaturi.

2. Sticluta

Iti amintesti cum invarteati sticluta in timpul liceului sperand sa arate spre fata care iti placea? Acum, dupa ce ati golit o sticla de vin, pentru a avea starea de spirit necesara, scrieti cereri sexy pentru a face lucrurile mai interesante precum: sarut frantuzesc, striptease, dans in poala, sex oral. Invarte sticla si daca se opreste in dreptul tau, alege ce vrei sa-i faci partenerei, dupa care schimbati rolurile.

3. Ghiceste obiectul

Leaga-ti partenera la ochi, dezbrac-o si foloseste un obiect (sexual sau nu) cu care s-o mangai pe tot corpul. Ai putea turna putina ciocolata pe sani sau sa o lovesti usor cu un obiect de piele. Apoi pune-o sa ghiceasca ce ai folosit. Nu trece la un alt obiect pana nu da raspunsul corect.

4. Oglinda, oglinjoara

Acest joc nu este numai amuzant insa o ajuta pe partenera sa afle totul despre corpul tau, despre partile sale care iti plac si cele care nu-ti sunt pe plac. Incepeti prin a sta goi unul in fata celuilalt. Acum incepe sa o saruti, sa o mangai; ea trebuie sa-ti faca aceleasi lucruri. Ideea este sa para ca faceti totul in oglinda, iar miscarile sa fie cat mai apropiate.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 9 decembrie 2022