8 griji pe care barbatii si le fac despre sex

05 septembrie 2023,
Vizualizari: 20.372, 1 azi
griji pe care barbatii si le fac despre sex

Mai devreme sau mai tarziu, multi barbati incep sa-si faca griji cand vine despre sex. Insa esti ingrijorat in legatura cu lucruri despre sex despre care n-ar trebui sa-ti faci griji?

Iata cateva dintre cele mai comune griji despre sex pe care si le fac barbatii:

1. Femeilor nu le plac barbatii cu par pe piept

Fals!

Este adevarat ca exista tendinte si cand este vorba despre ce gasesc sau nu atractiv femeile, mai ales cand este vorba despre parul de pe corp. In ciuda faptului ca fotomodelele masculine prezinta un piept lipsit de par, un studiu publicat in Archives of Sexual Behavior a descoperit ca femeile sunt puternic atrase de barbatii care au, totusi, par pe piept.

4 griji despre sex pe care ar fi bine sa le uiti

2. Marimea penisului este foarte importanta pentru femei

Fals!

Cele mai multe dintre femei nu considera importanta marimea penisului. Un studiu realizat in Danemarca avand ca tema marimea organului genital masculin, doar 1% dintre participante au bifat raspunsul “foarte important”, 20% “important”. Comparati aceste alegeri cu 77% neimportant si o sa intelegeti ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Studiul a stabilit, de asemenea, ca doar o treime dintre respondente au considerat “important” circumferinta.

3. Satisfactia unei femei in timpul partidei de sex depinde de abilitatea partenerului de a o duce la orgasm

Fals!

In vreme ce orgasmul este rezultatul dorit, studii legate de satisfactia sexuala la femei au stabilit ca multe femei nu se refera la orgasm cand au intrebate despre cea mai satisfacatoare experienta sexuala. Raspunsurile lor au facut referire la iubire, pasiune, fericire si erostism, cu o accentuare a sentimentului de a fi conectat cu cineva.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole