4 griji despre sex pe care ar fi bine sa le uiti

26 aprilie 2020,
Vizualizari: 9.195, 1 azi
griji despre sex

Barbatii sunt foarte mandri cand vine vorba despre sex. Sunt intotdeauna zmei. Lucrurile sunt putin diferite atunci cand fac amor. Unii dintre ei isi fac atat de multe griji incat nu mai savureaza experienta.

 

Iata cateva motive care ii preocupa prea mult pe barbati si ce trebuie facut pentru a rezolva aceste probleme:

 

 

Despre sex #1: Mainile le distrag atentia barbatilor in timpul amorului

Multi barbati n-au nici o idee despre cum ar trebui sa-si foloseasca mainile in timp ce fac dragoste si din aceasta cauza le este teama sa nu fie perceputi ca neindemanatici. Iar aceste griji chiar ii transforma in persoane neindemanatice. Mainile lor ar trebui sa se afle pe tot corpul sotiei, mangaind-o si rasfatand-o.

 

 

Despre sex #2: Burta este un motiv important de stres

Rotunjimea zonei abdominale reprezinta un motiv de ingrijorare pentru barbati chiar si atunci cand aceasta nu este chiar atat de pronuntata. Si principala grija este greutatea excesiva: le este teama sa nu-si striveasca partenera atunci cand fac sex.

Daca un barbat este preocupat excesiv de teama de a nu fi prea gras, in momentul in care se dezbraca grijile se tripleaza.

Din cand in cand poti schimba pozitia, femeia deasupra, si astfel grijile legate de greutatea excesiva nu-si mai au rostul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole