Problemesex

7 sfaturi sa-l tii langa tine

sfaturi sa-l tii langa tine

Relatiile sunt greu de pastrat, insa daca reusesti sa-i mentii tot timpul interesul treaz iubitului tau, ai toate sansele sa-l tii langa tine vreme indelungata.

Iata 7 sfaturi sa il tii langa tine.

1. “Condimenteaza-ti” dormitorul

Adu tot timpul ceva nou in dormitor, astfel incat rutina sa nu strice pasiunea. Posibilitatile sunt nelimitate, trebuie doar sa-ti pui imaginatia la incercare si sa uiti de inhibitii.

Citeste si: Ghidul fericii in cuplu: 10 sfaturi speciale pentru femei

2. Cere!

Intr-o relatie, oamenii au tendinta de a se pozitiona in dominant si asertiv. Schimba rolurile si foloseste-te de toate trucurile non-verbale si verbale pentru a cere ceea ce vrei.

3. Petrece timp in cuplu

Nu neglija viata de cuplu, chiar daca ai copii. Include-ti partenerul de viata in planurile tale, fa tot posibilul sa petreceti timp in doi. Ia-ti o zi libera de la serviciu daca e nevoie. Angajeaza o bona pentru cateva ore sau du copiii la bunici sau prieteni.

4. Fii interesata de el

Vorbeste cu partenerul tau despre pasiunile lui, despre visele lui, despre frici si sperante, despre ce a facut la birou in ziua rspectiva. In acest fel ii demonstrezi ca esti interesata de personala lui si de relatia ta cu el. Acorda-i toata atentia ta de fiecare data cand vorbesti cu el.

Nu rata nici: 6 sfaturi pentru a îmbunătăţi relaţia de cuplu

5. Nu-l pune pe locul 2, 3… in viata ta

Fie ca este vorba despre copii, mama, catel, hobby-uri, nu-ti lasa sotul la coada listei de prioritati. Nu iti va cere niciodata sa-l pui mai presus de celelalte mentionate mai sus (cel putin n-ar trebui sa o faca), insa are nevoie de atentie egala. Petrece timp si cu sotul tau.

6. Pregateste-i mancarea preferata

Dragostea trece prin stomac, nu-i asa?! Poate ca mancarea lui preferata este tocanita de legume, sau un preparat sofisticat la un restaurant sau poate cel mai gras burger pe care nu l-ai putea manca nici in cele mai optimiste scenarii. Insa daca lui ii place ceva, arata-ti dragostea si flexibilitatea si fie ii preparari felul de mancare preferat, fie il scoti la restaurantul favorit, fie il lasi sa mai manance si din cand in cand nesanatosul burger.

7. Iesi din zona de confort

Fa in fiecare zi ceva nou: un fel de mancare nou, o activitate noua, o pozitie noua. Toate aceste lucruri sunt menite sa combata rutina si sa pastreze relatia vie si interesanta. Cat timp nu te plictisesti alaturi de partener, lucrurile merg in directia corecta.

foto: pixabay.com

Exit mobile version