Ultimele

Ghidul fericii in cuplu: 10 sfaturi speciale pentru femei

Relatii & Cuplu » Sfaturi sex » Ghidul fericii in cuplu: 10 sfaturi speciale pentru femei
Ghidul fericii in cuplu - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - people-3070630_1920

Desi exista prejudecata ca o femeie trebuie sa se lase cucerita, totusi initiativa feminina este adeseori apreciata de reprezentantii sexului „tare”. Insa, marea majoritate a femeilor considera firesc sa inceteze sa continue sa-si farmece iubitul odata ce acesta s-a lasat prins in mrejele iubirii. Mai ales dupa ce entuziasmul inceputului s-a mai domolit, barbatul ar trebui sa aiba permanent sentimentul ca iubita este cea mai minunata femeie din viata lui si, mai ales, ar trebui sa simta mereu ca prezenta ei este cea care ii aduce in orice clipa FERICIREA.

Va propunem acum un mic ghid care va poate asigura o fericire sigura in cadrul cuplului.

1. Acorda-i primul loc!

Orice barbat considera irezistibila femeia care se intereseaza activ de bunastarea lui. Deci manifesta-ti interesul in ceea ce priveste viata personala a iubitului, ce probleme are la servici, ce-i fac parintii, prietenii, catelul (daca are), cu ce il poti ajuta in orice domeniu.

Citeste si: Crezi ca ai o casnicie fericita? Verifica aici!

2. Spune-i mereu ceea ce ai de spus fara sa para un repros sau o critica

Indiferent de discutie, dar mai ales in ceea ce priveste jocul amoros, femeia nu trebuie sa se planga sau sa reproseze. Barbatul doreste intotdeauna sa ii spuni prieteneste si daca se poate dinainte ce anume te-ar satisface (chiar in domeniul erotic). Cel mai penibil cosmar al unui barbat este acela de a-si da osteneala sa realizeze ceva deosebit (indiferent ca e vorba de o fuziune erotica, o excursie, sau o alta surpriza) si sa primeasca reprosuri si afirmatii nesatisfacatoare.

3. Invata sa fii toleranta

Altfel spus, chiar daca el isi arunca lucrurile in dezordine, femeia nu trebuie sa se transforme intr-o cicalitoare pedanta. Desi barbatii apreciaza femeile ordonate si curate, nu considera ca trebuie sa raspunda la fel. Mai subzista undeva in subconstientul masculin ideea ca femeia este singura care raspunde de curatenie. Armonia este undeva la mijloc, nici sclava care nu cracneste, dar nici tiranul care vaneaza scame.

4. Fii tot timpul dragastoasa, dar nu-l sufoca!

Adeseori barbatii uita ca si iubita ar putea avea problemele ei. E de preferat sa amani o intalnire, decat sa mergi afisand oboseala, enervare si lipsa de chef. Totusi, un minim autocontrol rezolva aceasta situatie. Barbatii apreciaza in mod deosebit o femeie mereu tandra si care le arata dragoste, chiar cautand sa-i multumeasca.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 11 mai 2023