7 motive UIMITOARE pentru care bărbaţii iubesc femeile

10 aprilie 2019,
Vizualizari: 21.895, 1 azi
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - people-2589047_1920

Bărbaţii pot face orice lucru pe care îl fac femeile (cu excepţia sângerării non-stop timp de 3 zile fără să moară). Acest lucru nu schimbă faptul că sentimentele de fericire, căldura sunt mult mai profunde atunci când femeia din viaţa ta face ceva pentru tine.

Iată câteva motive pentru care bărbaţii iubesc femeile şi pentru ce ar trebui să petreacă ceva timp pentru a le arata doamnelor din viaţa lor cât de mult le apreciează:

Bărbaţii iubesc femeile pentru că nu sunt egoiste

În general femeile sunt mult mai generoase decât bărbaţii. Ele sunt cele care aduc băuturi (şi alte femei) la petreceri; ele întotdeauna o să-ţi ureze „La mulţi ani” şi apoi nu uită să-ţi dea şi un cadou; iar dacă le tratezi aşa cum merită te vor ajuta şi să-ţi faci ordine în cameră. Nu uita totuşi, să oferi reciprocitate, altfel tot ce vei primi este un adio din vârful buzelor.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt iertătoare

Ai greşit? Tot ce ai de făcut este ca atunci când îţi ceri iertare să aitingi anumite puncte sensibile şi totul va fi şters cu buretele. În primul rând să pari cu adevărat supărat. În al doilea rând, spune-i că îi înţelegi sentimentele. Trei, spune-i că n-o să se mai întâmple şi a doua oară. Şi cam atât. Acum, dacă simţi sau nu exact ceea ce ai spus, este o altă poveste.

 Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt curate

Ai observat ce bine miros femeile care abia şi-au spălat părul sau care se pregătesc să iasă pe uşă? Şi cu aceste cuvinte am spus tot. În general, femeile sunt mai curate şi mai îngrijite decât bărbaţii, dau mult mai multă atenţie felului în care arată.

Bărbaţii iubesc femeile pentru că sunt nebunatice

Bărbaţii doresc să facă lucruri ciudate în dormitor, însă trebuie să fie atenţi la modul în care femeia răspunde la aceste manevre. Uneori, chiar ele vin cu propuneri extravagante. Iar aceste femei nu trebuie scăpate din mână.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole