Te iubeste sau nu? Cum se comporta barbatii indragostiti, in functie de zodie

13 decembrie 2018,
Vizualizari: 838.482, 1 azi

Leu

Reprezentantii Leului se indragostesc foarte repede si isi arata in mod clar sentimentele sale pentru femeia pe care o iubeste. Leii sunt persoane foarte generoase si sunt gata de orice pentru a impresiona femeia de langa ei.

 

Fecioara

Barbatul nascut in zodia Fecioarei are nevoie de timp pentru a-si arata dragostea. In primul rand el este impresionat de frumusete, apoi, de asemenea, este interesat si de modul de gandire al femeii pe care o place. Dar atunci cand oamenii din acest semn zodiacal se indragostesc nebuneste de o femeie, ei lasa totul pentru persoana iubita, inclusiv prietenii si familia.

 

Balanta

Cand barbatul Balanta se indragosteste, el va cauta cu siguranta sa aiba un contact cu mana sau cu piciorul cu femeia pe care o iubeste. Atingerea este cel mai clar semn ca un reprezentant al acestui semn zodiacal se simte atras de o femeie.

 

Scorpion

Cand Scorpionii se indragostesc, ei vor ca relatia lor sa avanseze cat mai repede posibil, astfel incat femeia de langa el se poate astepta sa i se propuna sa locuiasca impreuna inca din prima luna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole