7 lucruri pe care sa ti le amintesti inainte de a pleca la intalnire

04 decembrie 2019,
Vizualizari: 4.081, 1 azi
la intalnire - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cup-2884058_1920

Emotiile unei intalniri pot fi foarte puternice, mai ales daca e pentru prima data cand te vezi cu persoana respectiva. Si, din cauza emotiilor, poti ajunge sa faci niste greseli care sa faca diferenta intre a se infiripa sau nu o posibila idila.

Iata 7 lucruri pe care ar trebui sa ti le amintesti inainte sa pleci la o intalnire.

1. Nu arata prea mult

E drept ca vrei sa fii sexy si atragatoare pentru barbatul cu care urmeaza sa te vezi, insa asta nu inseamna ca trebuie sa arati totul, din prima. Nu iti dezveli prea multa piele la primele intalniri. Lasa-l sa “munceasca” daca vrea sa vada mai mult.

2. Nu te parfuma prea mult

Ai cumparat unt de corp, spuma de par, parfum si alte cosmetice astfel incat sa il “cuceresti” cu mirosul tau? Atentie sa nu il “imbeti”! N-ai vrea sa se inece din cauza ta, nu? Cateva pufuri sunt suficiente.

3. Ia bani la tine

Este politicos sa faceti cheltuielile 50-50 sau macar sa te oferi. Se obisnuieste ca barbatul sa plateasca la prima intalnire, insa e mai bine sa fii pregatita ca sa nu cazi in penibil.

4. Nu vorbi despre politica sau religie

Este de preferat sa nu ajungi la discutii atat de profunde de la prima intalnire. Poate doar daca vrei sa transezi lucrurile de la inceput si nu ai incerca niciodata o relatie cu cineva de alta religie sau care simpatizeaza o anume formatiune politica.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole