7 lucruri pe care sa le iei in considerare inainte de a va muta impreuna

28 septembrie 2022,
Vizualizari: 2.825, 1 azi
inainte de a va muta impreuna

5. Descopera cine esti cu adevarat

In primul stadiu al relatiei este usor sa te concentrezi pe celalalt si sa nu mai stii cine esti cu adevarat. Pe masura ce relatia voastra evolueaza incepi sa descoperi care este pozitia ta in raport cu celalalt. Cand va mutati prea repede impreuna nu ai timp sa descoperi care este rolul tau in relatia voastra. Mai ales daca pana acum ai locuit impreuna cu ai tai.

6. Lasa relatia sa se stabilizeze

Relatiile trec prin mai multe stagii si este nevoie de timp pentru a se stabiliza. Aceasta perioada difera de la un cuplu la celalalt si va ajuta sa vedeti daca legatura voastra are potentialul de a rezista sau nu pe termen lung. Cand va mutati impreuna acest proces se desfasoara pe repede inainte ceea ce ar putea avea ca efect ruperea relatiei. Asteptati sa treceti prin cateva perioade mai bune sau mai rele inainte de a va implica in ceva prea serios.

Te mai poate interesa: Cum sa-ti „condimentezi“ relatia: 8 sfaturi pentru cupluri casatorite

7. Evitati sa cadeti intr-o capcana sentimentala

Multe cupluri aleg sa se mute impreuna pentru a descoperi daca mariajul este potrivit pentru ele. Insa daca va mutati prea devreme s-ar putea sa aveti sentimentul ca sunteti prinsi intr-o capcana. Daca alegeti sa locuinti intr-o casa impreuna si aveti o cearta, veti fi prinsi in aceeasi locuinta. Nu aveti unde sa va analizati gandurile si asta nu poate fi deloc benefic. Prea multa apropriere, intr-o perioada prea scurta de timp poate duce la dezastru.

Sursa: allwomenstalk.com

foto:Depositphotos.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole