7 lucruri pe care sa le iei in considerare inainte de a va muta impreuna

28 septembrie 2022,
Vizualizari: 2.756, 1 azi
inainte de a va muta impreuna

Ai putea crede ca esti pregatit/a pentru urmatorul pas, insa sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le iei in calcul inainte de a va muta impreuna. Sunt unele cupluri care fac rapid acest pas, in vreme ce altele au impresia ca au asteptat mult prea mult pana sa ajunga aici. Crezi sau nu asteptarea chiar poate fi benefica.

Iata 7 lucruri pe care sa le iei in considerare inainte de a va muta impreuna. Ar putea chiar sa va salveze relatia.

1. Concentreaza-te mai intai pe ralatie

Unul dintre principalele motive pentru a amana mutarea impreuna este sa aveti timp sa va concentrati pe relatia dintre voi. Mutatul impreuna nu este ceva simplu. In loc sa invatati mai multe despre dezvoltarea relatiei dintre voi, veti fi prea ocupati sa decideti cine va plati facturile, cine face ordine si curatenie sau cum sa aveti o clipa de intimidate. Trebuie mai intai sa descoperiti cat mai multe despre celalalt fara sa aveti si alte lucruri pe cap.

2. Mai putin stres financiar

Din momentul in care va mutati impreuna, banii devin o problema. Vei scruta orice cumpara partenerul/a, iar el/ea va face acelasi lucru. Brusc, apar noi facturi de gestionat. Acordati-va ceva timp sa va bucurati de relatia voastra fara adaugarea stresului financiar. Cea mai buna solutie este sa asteptati pana in momentul in care amandoi va veti simti confortabil din punct de vedere al banilor.

3. Descoperiti obiceiurile neplacute

Toti oamenii au anumite obiceiuri neplacute, precum lasatul vaselor murdare in chiuveta pana in momentul in care nu mai exista nicio farfurie curata in casa. Tocmai de aceea este important sa stiti fiecare la ce sa va asteptati din acest punct de vedere. Gandeste-te ca odata mutati impreuna va veti confrunta zilnic cu ele. Iata daca nu stii si aceasta parte intunecata a partenerului/ei s-ar putea sa te simti coplesit/a daca vei avea de infruntat prea multe dintr-odata. Cu cat veti amana mutatul impreuna cu atat mai mult timp veti avea sa descoperiti obiceiurile neplacute ale celuilalt.

Citeste si: Secretele cuplului perfect. Cum sa rezisti peste 30 de ani impreuna

4. Pastreaza-ti libertatea

Este adevarat ca poti fi independent/a si in timp ce locuiti impreuna, insa nu este acelasi tip de libertate ca atunci cand erai doar de capul tau. Odata ce traiti in acelasi apartament va trebui sa-ti intrebi mai intai jumatatea inainte de a accepta invitatia amicilor de a iesi impreuna la o bere/suc. Trebuie sa iei in calcul nevoile celuilalt inainte de a-ti face propriile planuri. Daca va mutati prea repede impreuna s-ar putea sa te simti plin/a de resentimente. Tocmai de aceea este indicat ca inainte de a face acest pas sa invatati amandoi sa echilibrati nevoile proprii cu cele ale partenerului/ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole