7 lucruri nepermise intr-o relatie de cuplu

14 iulie 2019,
Vizualizari: 16.973, 1 azi

Orice relatie pe termen lung are nevoie de o doza buna de toleranta. Insa, unele lucruri sunt pur si simplu de netolerat, ceea ce, in final, va duce la terminarea unei relatii.

Iata 7 lucruri nepermise intr-o relatie de cuplu care te vor face sa-i spui partenerului/ei „Adio”.

1. Comanda pentru tine atunci cand sunteti in restaurant

Ceea ce la inceputul relatiei ar fi putut fi interpretat drept curtoazie, acum este un semn de incercare de controlare a personalitatii. In plus, cine nu-si doreste sa alegea ce vrea sa manance la un moment dat?

2. Nu-i place prietenii/ele tai/le

Prietenii dezvaluie o multime lucruri despre tine, exista chiar si o vorba de duh in aceasta privinta: „Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti”. Insa sotul/ia ta nu se intelege deloc cu amicii/ele tai, iar asta nu este de bun pentru continuarea relatiei voastre. Potrivit unui studiu realizat de catre Universitatea din California in cazul in care prietenii apropiati il/o accepta pe iubitul/a ta sunt sanse mari ca relatia voastra sa fie una de durata.

3. Are stil de viata si nu hobby-uri

Obsesia nu este, niciodata, o trasatura fermecatoare a personalitatii. Daca jumatatea ta permite hobby-urilor sa-i acapareze viata atunci nu prea va mai avea timp si pentru tine. Asa ca ii poti cere sa o lase mai pasiunile tale si sa fiti mai mult timp impreuna.

4. Nu face compromisuri

Potrivit psihologilor compromisul este secretul oricarei relatii bune. Studiile realizate de Universitatea din Arizona au scos la iveala un fapt surprinzator: intre compromis si angajamentul pe termen lung intr-o relatie exista o legatura puternica. Acest lucru inseamna ca daca o persoana nu face compromisuri este clar ca nu este decisa sa investeasca prea mult intr-o relatie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole