5 lucruri care fac femeile nesigure într-o relaţie de cuplu

11 mai 2023,
Vizualizari: 9.054, 1 azi
femeile nesigure intr-o relatie

Când este vorba despre întâlniri de amor cele mai multe dintre femei sunt nesigure şi au tendinţa de a se îngrijora de alte lucruri decât bărbaţii. Tocmai de aceea, acţiunile tale pot face diferenţa în legătură cu siguranţa pe care partenera ta o simte atunci când este cu tine.

Iată 5 lucruri care le îngrijorează pe femeile, indiferent că se întâlnesc pentru prima oară cu un bărbat sau se află într-o relaţie pe termen lung:

1. Se gândeşte că n-o s-o mai suni după întâlnire

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a câştiga încrederea unei femei este să-ţi ţii întotdeauna promisiunile. Dacă îi spun că o s-o suni marţi, atunci marţi dă-i un telefon şi nu într-o altă zi. Dacă totuşi, nu-ţi stă în fire să acţionezi aşa, sau vrei să fii puţin misterios, nu spune o dată anume când o vei căuta. Este mai bine aşa decât să-ţi încalci promisiunea şi, în acest mod, nu va aştepta telefonul tău toată ziua.

Citeste si: Cum sa faci fericita o femeie? 5 sfaturi pentru barbati

2. Crede că singurul lucru care te interesează este să faci sex cu ea

Pe acest teren trebuie să acţionezi cu grijă pentru că: dacă te mişti prea repede, va crede că tot ce vrei este s-o aduci în patul tău. Dacă aştepţi prea mult, va crede că vrei să fiţi doar prieteni. Cea mai bună modalitate este să fii sincer. Dacă îţi doreşti o relaţie cu ea, spune-i asta franc. Iar în momentul în care va fi pregătită să se implice într-o relaţie cu tine tu vei fi primul care va afla.

3. Crede că te întâlneşti cu alte femei

Când eşti onest în legătură cu acest subiect şi, dacă din când în când, te vezi şi cu o altă femeie, este acceptabil, dacă nu minţi. Însă nu uită că din momentul în care veţi deveni intimi sau relaţia voastră se transformă în ceva serios, ea va presupune că eşti exclusiv al ei.

4. Consideră că nu eşti interesat

Uneori chiar şi femeia cu cea mai mare încredere în forţele proprii are nevoie de o uşoară asigurare că eşti încă interesat de ea. Trebuie să-i demonstrezi când de importantă este pentru tine spunându-i complimente sau aducându-i flori. Apelează la desturi romantice – spre exemplu sun-o în mijlocul zilei fără un motiv anume. Iar sunteţi împreună de mai mulţi ani, trebuie să te agiţi mai mult pentru a-i demonstra că încă o găseşti atractivă. În cazul în care flirtezi cu alte femei când ea este de faţă, nu vei face decât să-i măreşti sentimentul de insecuritate. Atunci când eşti cu ea, acordă-i ei toată atenţia.

Nu rata nici: 4 tactici care iti cresc succesul la femei

5. Se gândeşte că o înşeli

Dacă nu i-ai dat nici un motiv să creadă că o înşeli însă ea continuă să te acuzi, discută problema şi demonstrează-i că eşti implicat în relaţia voastră şi că nu ai nici o intenţie să calci strâmb. Crezi sau nu, multe femei se confruntă cu axietatea performanţei sexuale în dormitor. Iar dacă viaţa voastră sexuală te mulţumeşte, spune acest lucru. În caz contrar, ar fi bine să deschizi subiectul într-o manieră cât mai delicată.

Imagine de Pana Kutlumpasis de la Pixabay

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole