5 lucruri care fac femeile nesigure într-o relaţie de cuplu

14 iunie 2019,
Vizualizari: 8.662, 1 azi
femeile nesigure intr-o relatie

Când este vorba despre întâlniri de amor cele mai multe dintre femei sunt nesigure şi au tendinţa de a se îngrijora de alte lucruri decât bărbaţii. Tocmai de aceea, acţiunile tale pot face diferenţa în legătură cu siguranţa pe care partenera ta o simte atunci când este cu tine.

Iată 5 lucruri care le îngrijorează pe femeile, indiferent că se întâlnesc pentru prima oară cu un bărbat sau se află într-o relaţie pe termen lung:

1. Se gândeşte că n-o s-o mai suni după întâlnire

Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a câştiga încrederea unei femei este să-ţi ţii întotdeauna promisiunile. Dacă îi spun că o s-o suni marţi, atunci marţi dă-i un telefon şi nu într-o altă zi. Dacă totuşi, nu-ţi stă în fire să acţionezi aşa, sau vrei să fii puţin misterios, nu spune o dată anume când o vei căuta. Este mai bine aşa decât să-ţi încalci promisiunea şi, în acest mod, nu va aştepta telefonul tău toată ziua.

2. Crede că singurul lucru care te interesează este să faci sex cu ea

Pe acest teren trebuie să acţionezi cu grijă pentru că: dacă te mişti prea repede, va crede că tot ce vrei este s-o aduci în patul tău. Dacă aştepţi prea mult, va crede că vrei să fiţi doar prieteni. Cea mai bună modalitate este să fii sincer. Dacă îţi doreşti o relaţie cu ea, spune-i asta franc. Iar în momentul în care va fi pregătită să se implice într-o relaţie cu tine tu vei fi primul care va afla.

3. Crede că te întâlneşti cu alte femei

Când eşti onest în legătură cu acest subiect şi, dacă din când în când, te vezi şi cu o altă femeie, este acceptabil, dacă nu minţi. Însă nu uită că din momentul în care veţi deveni intimi sau relaţia voastră se transformă în ceva serios, ea va presupune că eşti exclusiv al ei.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole