7 curiozitati despre sani. Tu le stii?

20 iunie 2023,
Vizualizari: 24.145, 1 azi
curiozitati despre sani - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - bosom-4110655_1920

5. Sensibilitatea sanilor

Asa cum marimea difera de la o femeie la alta, si sensibilitatea sanilor depinde de la o femeie la alta, dupa cum si raspunsul la durere difera. Astfel, in timpul ce unor femei le place sa fie lovite, muscate, ciupite de sani in timpul sexului, altele pot considera aceasta experienta extrem de dureroasa. “Ba chiar, la aceeasi femeie, ce astazi a fost in regula, ca suportabilitate a durerii, saptamana viitoare poate sa nu mai fie. Depinde de influenta pe care o are ciclul menstrual asupra organsimului si despre perceptia ei despre durere si placere din momentul respectiv”, a explicat dr. O’Reilly. Mai mult, un san (si un sfarc) poate fi mai sensibil decat celalalt.

Nu rata nici: 5 secrete despre sani confirmate de femei

6. Orgasmul sanilor

Unele femei au abilitatea de a ajunge la orgasm doar prin atingera sanilor. Cercetatorii fac studii in aceasta privinta si au descoperit pana acum ca exista o corelatie intre stimularea sanilor si stimularea vaginala si clitoridiana, fiind activata aceeasi zona din creier.

7. De ce se lasa sanii?

Cu timpul, sanii femeilor sunt sortiti pierderii fermitatii. “Nu numai alaptatul contribuie la lasarea sanilor, ci si alti factori precum varsta, hormonii, sarcinile si mostenirea genetica”, a mentionat dr. Jessica O’Reilly. (Sursa: mensfitness.com)

Imagine de Mylene2401 de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole