6 semne ca inca se mai gandeste la „EX”

25 mai 2020,
Vizualizari: 15.061, 1 azi
semne ca se mai gandeste la EX

 

4. Isi vorbeste de rau fostul partener

Ar trebui sa te puna pe ganduri si modul in care iubitul(a) tau(ta) vorbeste despre “EX”. Daca ii arunca numai vorbe urate, s-ar putea ca, de fapt, sa incerce sa se autoconvinga ca nu il(o) mai iubeste. Sau s-ar putea sa fie mult prea suparat(a) ca relatia s-a terminat.

 

 

5. Nu vrea ca “EX” sa se intalneasca cu altcineva

Daca observi vreo urma de gelozie in momentul in care fostul(a) incepe sa se intalneasca cu o alta persoana, s-ar putea ca actualul tau partener inca mai aiba sentimente pentru el(ea). Cu atat mai mult ar trebui sa fii in alerta, daca iubitul tau(ta) incepe sa il(o) vorbeasca de rau pe cel/cea cu care se intalneste “EX”.

 

 

6. Te compara cu “EX”

Cel mai mare semnal de alarma pe care cineva il poate primi din partea iubitului(ei) este compararea cu “EX”: “EX” era mai slab(a)/mai plinut(a) decat tine, “EX” gatea mai bine decat tine, “EX” era mai priceput(a). Aceste lucruri inseamna ca iubitului(ei) tau(tale) ii lipseste perioada in care era alaturi de fostul(a) partener(a). Daca ai senzatia ca esti intr-o continua competitie cu “EX”, poate ar fi cazul sa renunti. Cu siguranta exista cineva care te va considera alesul(a).

 

Extra sfat: Nu iesi in oras cu o persoana care s-a despartit de mai putin de trei luni de iubit(a), dupa o perioada lunga de convietuire. S-ar putea sa vrea sa il(o) recastige. Inainte de a te implica intr-o relatie amoroasa cu o astfel de persoana, asigura-te ca a trecut peste povestea de amor pe care a avut-o anterior.

 

Sursa: allwomenstalk.com.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole