5 motive pentru care relatiile dupa o despartire nu functioneaza

29 iulie 2019,
Vizualizari: 6.881, 1 azi
relatiile dupa o despartire

De cele mai multe ori, relatiile pornite imediat dupa o despartire par sortite esecului. Poate ca nu vrei sa fii singur(a), poate crezi ca asa il(o) vei uita mai usor, poate asta simti ca trebuie sa faci… Iata 5 motive pentru care relatiile dupa o despartire nu functioneaza.

1. Nu ai timp sa te refaci

O inima franta nu se reface usor. Toate visele si sperantele pentru un viitor alaturi de ex s-au naruit, iar tu trebuie sa-ti dai timp sa te pui din nou pe picioare si sa accepti ce iti va rezerva perioada urmatoare. Nu incepe o relatie decat daca te simti pregatit(a) pentru asta. Numai asa poti fi fericit(a).

2. Lectii neinvatate

De cele mai multe ori, in relatiile incepute imediat dupa o despartire faci greseli similare cu cele din relatia precedenta. Te “lipesti” de cineva care este o copie aproximativ fidela a fostului partener si incerci sa te concentrezi pe punctele pozitive, omitand ceea ce conteaza cu adevarat: cauzele care au dus la deteriorarea relatiei. Si atunci repeti greselile, cu sau fara voie. Specialistii recomanda sa nu pornesti o relatie noua daca n-ai invatat ceea ce trebuia din relatia precedenta.

3. Teama de singuratate

Te-ai obisnuit sa ai pe cineva alaturi de tine si, acum, cand nu mai ai pe nimeni, te simti singur(a). Asa se faca ca pornesti imediat “cautarile” si poti cadea in capcana de a pune ochii fix pe cea mai nepotrivita persoana pentru tine.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole