6 semne ca ai nevoie urgenta de sex

31 octombrie 2019,
Vizualizari: 30.870, 1 azi
semne ca ai nevoie de sex - sfatulparintilor.ro - malvestida-magazine-rvTS1dCCKYY-unsplash

Treci printr-o perioada de „seceta”? Se mai intampla, mai ales daca tocmai ai iesit dintr-o relatie de durata si nu esti pregatita inca sa revii „pe piata”. Asta nu inseamna ca trebuie sa accepti placid situatia, in special daca iti amintesti doar vag cand ai facut sex ultima oara. Pana la urma, exista o singura modalitate de a uita cat mai repede pe cineva: sa te urci din nou pe „cal”. Cu atat mai mult, daca te regasesti in vreuna dintre ipostazele de mai jos (e grav daca sunt mai multe!), e cazul sa faci urgent o schimbare.

1. Browserul tau e plin de bookmark-uri cu site-uri XXX

Incearca sa tastezi un „p” in bara de sus. Hai, incearca! Sterge rapid istoricul de cautari pe Google (nu trebuie sa vada nimeni la ce te uiti tu) si pleaca de la calculator.

2. Postasul a inceput sa ti se para sexy

Parca arata mai bine decat ultima data, nu cumva merge la sala? In fine, daca ti se scurg ochii dupa el, dupa baiatul de la Xerox, dupa chelnerul din cafeneaua unde mergi de obicei, dupa tipul de la care iti cumperi ziarele si, ca sa n-o mai lungim, cam dupa fiecare barbat care iti apare in campul vizual, ar trebui sa-ti faci curaj si sa inviti pe cineva in oras.

3. Iti rogi prietenele sa-ti povesteasca in detaliu despre aventurile lor

Vrei sa stii totul de-a fir a par: cum a fost preludiul, ce pozitii s-au succedat, cat a durat totul. Nu zice nimeni ca nu e placut sa impartasesti experiente intre prieteni, dar exista o limita. Decat sa traiesti fanteziile altora, nu mai bine le pui in aplicare pe ale tale?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
minimax
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole