8 reguli de aur pentru sexting

27 martie 2023,
Vizualizari: 3.549, 1 azi
reguli de aur pentru sexting

In era intalnirilor online relatiile au devenit mai digitale decat niciodata. Atat barbatii cat si femeile au din ce in ce mai putin timp liber pentru ei insisi ceea ce inseamna ca intalnirile obisnuite in care sa se cunoasca si abia apoi sa se casatoreasca sunt tot mai putine. Acum exista site-urile matrimoniale in care dureaza mai putin de o ora sa te indragostesti (si tot atat sa te desparti).

Nu doar dragostea a devenit digitala, ci si pofta de amor. Cum programul unei persoane este foarte incarcat asta inseamna ca si satisfacerea libidoului se schimba. Sexting – combinatia dintre sex si text, un cuvant ce nu exista in urma cu 10 ani este la moda acum.

Tocmai de aceea este important sa te familiarizezi cu ele acum pentru ca s-ar putea sa le folosesti in viitorul apropiat.

Iata 8 lucruri pe care sa le ai in minte atunci cand faci sexting cu un barbat.

Asigura-te ca il cunosti bine

Este preferabil sa vorbesti cu el alte subiecte inainte de a sari la sexting. In acest fel va creste nivelul de confort cu acea persoana si, de asemenea, iti spune ce fel de om este.

Te mai poate interesa: Sexting: regulile jocului. Sfaturi importante pentru femei

Incepe gradual

Sexting-ul este sexul fara ativitate fizica. Asigura-te ca nu treci imediat la treaba. Sexting-ul este o arta subtila si este important sa incepi cu fraze delicare inainte de a incepe sa aduci in vorba parti ale trupului. Nu trebuie sa fiti poetici insa miscati-va cu grija.

Foloseste cat de multe detalii poti

De vreme ce scrii fiecare actiune este o idee buna sa detaliezi lucrurile. Trebuie sa fii expresiva pe masura ce conversatia inainteaza astfel incat sa dureze mai mult si nu sa se transforme intr-un monolog.

Rolurile functioneaza

Oamenii au diferire fantezii si diferite obsesii. Puteti ajunge la un punct comun si incepe un scenariu. Indiferent ca este vorba despre sef-angajat, doctorita-pacient sau orice altceva va trece prin cap alegerile sunt limitate doar de imaginatia voastra.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole