6 reguli pentru o relatie sexuala de scurta durata

02 februarie 2019,
Vizualizari: 3.289, 1 azi
problemesex.ro - femei sexy

Oamenii privesc relatiile sexuale scurte in mod diferit. Pentru unii acestea sunt fermecatoare, misterioase, pasionante, in vreme ce pentru altii reprezinta doar un termen politicos pentru o femeie usoara.

 

Indiferent in ce tabara te situezi, cheia este sa controlezi situatia si sa-ti asumi responsabilitatea pentru sanatatea ta. Ok, vrei sa eviti discutiile serioase, presiunea angajamentului si nefericirea despartirilor si, in acelasi timp, nu-ti este teama sa infrunti prejudecatile celorlati.

 

Daca te gandesti sa te implici in relatiile sexuale scurte sau te afli deja pe acest drum, iata cateva reguli cruciale pe care sa ti le amintesti:

 

 

1. Fii sincera de la inceput

Inca de la prima intalnire trebuie sa fii clara ca nu vrei sa te implici intr-o relatie serioasa sau orice forma de angajament scurt/lung. Odata ce el stie asta, depinde de el daca vrea sa mearga mai departe. In cazul in care nu-i dezvalui aceasta informatie s-ar putea sa fii acuzata ca l-ai dus de nas, mai ales daca te mai intalnesti si cu altcineva. Onestitatea este mereu cea mai buna politica.

 

 

2. Nu te lauda

Discretie, discretie si iar discretie. Aceasta este cheia relatiilor de acest fel. Partenerul tau de sex, mai ales daca este prietenul unui prieten, s-ar putea sa nu fie amuzat de faptul cercul sau de cunoscuti stie despre voi. Asta nu inseamna ca trebuie sa minti, insa este de la sine inteles ca trebuie pastrata o anumita discretie si ca trebuie sa va respectati reciproc intimitatea. Acelasi lucru este valabil si pentru el. Daca vorbeste cu prietenii comuni despre viata ta sexuala atunci este timpul sa-l lasi sa-si vada de treburile lui.

 

 

3. Stabileste-ti propriul standard sexual (si respecta-l)

Decide-te daca te intalnesti din cand in cand cu cineva si daca dormi din cand in cand cu cineva. Pentru femei este o mare diferenta pentru ca sexul se intercaleaza cu emotiile si sentimentul de atractie. Gandeste-te daca esti facuta pentru relatiile de scurta durata. Nimeni nu-si poate controla hormonii insa este importnat sa-ti dai seama daca poti sa gestionezi sentimentele de vinovatie inainte ca lucrurile sa ajunga prea departe.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

codul
Gradinita
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole