6 ponturi despre cum sa faci un sex grozav chiar si atunci cand esti stresat

08 decembrie 2022,
Vizualizari: 5.344, 1 azi
ponturi sex grozav

Desi pare trist, este, totusi, perfect adevarat: factorii de stres sunt numerosi in viata noastra, incepand cu cei care tin de serviciu, si terminand cu cei personali, din familie, sau care tin de starea sanatatii, cateodata. Si faptele vorbesc: cercetatorii au demonstrat ca femeile cu un nivel ridicat de stres au reactii mult mai slabe uitandu-se la imagini erotice, decat cele cu un nivel normal de stres. Astfel, s-a ajuns la concluzia ca un nivel mare de stres te duce din ce in ce mai departe de zona sexuala; practic, e imposibil sa te gandesti la sex si sa-ti arda de asa ceva, cand esti stresat.

Site-ul Womanshealthmag.com ne ofera un top 6 ponturi despre ce ai de facut atunci cand esti stresat, ca sa faci un sex grozav.

1. Respira profund

Specialistii ne explica importanta respiratiei corecte si profunde: ea imbunatateste considerabil functia circulatorie, si, deci, o mai buna irigare duce la o sensibilitate crescuta a intregului orgasnim fata de stimulii placerii. Asaza-te pe spate, cu genunchii indoiti, total relaxata, inspira si expira adanc si daca constati ca atentie iti este distrasa de la sex, concentreaza-te pe respiratie.

2. Incetineste ritmul preludiului

Cand esti stresat, o partida rapida pare solutie ideala, dar nu e tocmai asa. In loc s-o faceti pe fuga, acordati-va timp pentru relaxare: faceti un dus, apoi masaje care sa va destinda si bucurati-va unul de altul in voie, pe indelete, acordandu-va tot timpul din lume. Va merita, cu siguranta. Stresul va disparea.

Citeste si: Dedicat barbatilor: 10 ponturi pentru o partida de sex de exceptie!

3. Fa miscare

In loc sa stai pe canapea, la tv, iesi la o scurta plimbare. Asa te vei elibera de tensiunile acumulate peste zi, la serviciu, iar inima va oxigina si pompa corect sangele.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole