6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc

10 mai 2020,
Vizualizari: 5.126, 1 azi
motive pentru care femeile parasesc barbatii
  1. Exista o schimbare semnificativa in viata

Criza varstei mijlocii loveste pe toata lumea. Cele mai multe femei nu cer masini noi sau haine fistichii. Au nevoia sa stie ca sunt sexy si dorite de barbatii lor. Menopauza isi face aparitia si de acum inainte ce era inainte usor tolerat acum le scoate din minti. Schimbari de viata: copiii finalizeaza liceul; un parinte are nevoie de ingrijire permanenta; stresul financiar este tot mai mare. Femeile care si-au revenit dupa un cancer sau o alta boala grea apasa „butonul” care ii elimina pe barbati din vietile lor. O femeie trebuie sa fie sigura ca aceste schimbari majore sunt depasite cu forta si demnitate alaturi de barbatul sau. Cand nu este sprijinita femeia il va parasi imediat pe cel care nu i-a fost alaturi.

  1. Femeilor nu le plac persoanele predictibile

Barbatii intra in rutina. Cu cat inainteaza in varsta cu atat simt mai putin interesati sa se implice in ceva ce nu-i intereseaza. Tocmai de aceea, barbatii experimenteaza majore crizei ale varstei mijlocii. Insa femeile au nevoie sa se simta importante, ca ele conteaza. Chiar si oferirea unei cani cu cafea conteaza pentru ele. Familiaritatea nu se simte prea bine la varsta mijlocie. Este plictisitoare. Pentru o femeie barbatul nu este un obiect fix. Este un companion.

  1. Barbatii care lipsesc adesea

Femeile tolereaza o multime de lucruri, insa sa aiba un barbat care sa fie mai interesat de iesirile in oras, nu este deloc pe placul lor. Intr-o lume feminista, o femeie nu are nevoie de un barbat care sa aiba grija de ea. Are nevoie de un partener care va sta alaturi de ea si ii va aprecia prezenta. Cand un barbat vrea sa petreaca timpul in orice alt loc insa nu alaturi de ea, femeia va alege sa plece. Poate ca va amana o astfel de decizie, insa cu cat va fi luata mai tarziu cu atat mai urata va fi despartirea.

Sursa: powerofpositivity.com

foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole