Problemesex

6 motive in plus sa faci sex cat mai des

motive in plus sa faci sex

Sexul de cel putin trei ori pe saptamana reduce riscul de a face atac de cord cu 50 la suta. Este o realitate dovedita de studii. Acesta nu este singurul beneficiu al unei vieti sexuale satisfacatoare.

Iata si alte 6 motive sa faci sex cat mai des.

1. Scapi de stres

Te-a suparat ceva la serviciu? Scapa de gandurile anxioase cu sex! In timpul sexului, creierul elibereaza oxitocina, o substanta care reechilibreaza organismul.

2. Sporeste increderea de sine

Atat la barbati, cat si la femei, orgasmul sporeste increderea de sine si, fara sa-ti dai seama, cei din jurul tau te vor considera o alta persoana.

3. Previne gripa

Imunoglobulina este un anticorp care ajuta la combaterea si prevenirea gripelor si racelilor. Profita de faptul ca esti racit si stai acasa si trateaza-te cu… sex. Nivelul imunoglobulinei va creste, la fel si sistemul tau imunitar.

Citeste si Beneficiile sexului: Cum si de ce sexul te face mai frumoasa

4. Traiesti mai mult

Uita de tratamentele cu botox! Sexul are acelasi efect de intarziere a procesului de imbatranire. Sexul are efecte pozitive asupra tuturor organelor interne, prelungind speranta de viata.

5. Sexul vindeca

Fie ca este vorba de o relatie ce are nevoie de vindecare, fie ca este vorba de o rana, sexul ajuta. Oxitocina eliberata in organism in timpul orgasmului, intensifica procesul de vindecare si regenerare celulara.

6. Esti mai fericit

Cu totii ne dorim sa fim fericiti, asta nu mai este o noutate. Insa, sexul te ajuta sa fii fericit, chiar daca creditorii iti bat la usa. Studii recente au demonstrat ca o viata sexuala regulata contribuie la crestrea fericirii cuplurilor la un nivel asemanator cu cel din cuplurile care castiga peste 100.000 de dolari pe an.

Te mai poate interesa si 7 beneficii ale sexului asupra sanatatii tale

foto: Pixabay.com

Exit mobile version