5 tipuri de parteneri pe care nimeni nu-i doreste

08 mai 2019,
Vizualizari: 2.658, 1 azi

Daca esti in cautarea unui partener de viata, ar trebui sa fii atent la caracterul tau. Iata ce tipuri de parteneri sunt ocolite de fiecare data.

  1. Dependentul/a

„Unde mergi? Pot sa vin si eu?” Nu, nu poti. Sa faceti lucruri impreuna este important insa la fel si petrecerea timpului singur. Prietenul/na ta nu-si doreste sa fii alaturi de el/ea atunci cand se intalneste intr-o seara cu prietenii. Accepta faptul ca intr-o relatie sanatoasa nu trebuie sa petreceti fiecare secunda impreuna.

 

 

  1. Dezordonatul/a

Oricat de mult ti-ai dori, iubitul/a ta nu este majordomul/ femeia ta de serviciu. Chiar daca pare de la sine inteles un asemenea lucru, multi oameni se comporta ca si cum asa ar sta lucrurile. Toate acele haine murdare sau vase nespalate nu se curata singure, ca prin farmec – partenerul/a curata dupa tine si devine din ce in ce mai suparat/a.

 

 

  1. Lenesul/a

Adesea unii dintre barbati si femei isi folosesc tot sarmul pentru a intra intr-o relatie, doar pentru a nu mai face nimic dupa ce si-au atins obiectivul. Daca tu nu mai faci nimic si crezi ca totul ti se cuvine, partenerul/a va incepe sa se intrebe unde a disparut persoana de care s-a indragostit. Un gest romantic in fiecare saptamana poate face diferenta dintre o relatie puternica si una pe cale sa se destrame.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole