9 tipuri de barbati pe care n-ar trebui sa-i iei de sot

06 septembrie 2019,
Vizualizari: 58.841, 1 azi

Daca esti in cautarea barbatului ideal, cu siguranta tipurile enumerate mai jos n-ar trebui sa se numere pe lista ta de prioritati.

 

Iata 9 tipuri de barbati pe care n-ar trebui sa-i iei de sot.

 

1. Baiatul mamei

Este de acord cu tot ce spui, insa face tot timpul ceea ce vrea el. Daca este singur, cel mai probabil sta cu parintii, pentru ca are nevoie constanta de o prezenta feminina in viata lui.

 

 

2. Prostutul

Nu isi da seama de nimic. Nu are nici cea mai mica banuiala de ce miroase ciudat in casa si nici nu stie ca trebuia sa goleasca galeata de gunoi de acum trei luni. Vei gasi la el in casa vase si rufe murdare aruncate peste tot, fara ca el sa aiba vreo problema cu asta. Pentru el e normal.

 

 

3. Delasatorul

A terminat cele mai tari scoli posibile, insa are cele mai prost platite job-uri. Cel mai probabil il vei tine tu cu bani.

 

 

4. Ambitiosul

Este opusul Delasatorului, este orientat spre job-uri bine platite, munceste din greu ca sa faca bani. Partea proasta este ca nu are timp de altceva.

 

 

5. Gelosul

Este tot timpul preocupat “pe unde umbli”, “cu cine”, “de ce”. Mai mult ca sigur te va urmari fara sa-ti dai seama, iti va spiona telefonul, computerul etc. N-ar fi exclus sa ajungi la politie si sa ceri ordin de restrictie.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Gradinita
Clinica
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole