Pozitii sexuale in functie de inaltime, recomandate de sexologi

04 mai 2020,
Vizualizari: 28.563, 1 azi
Pozitii sexuale in functie de inaltime

3. Pozitii sexuale pentru barbatii si femeile de aceeasi inaltime

“Doggy Style” este o pozitie recomandata celor care au aceeasi inaltime. Pozitia poate varia plecand de la pozitia initiala, in genunchi, la culcati sau in picioare. Avand aceesi inaltime, bazinele vor fi la acelasi nivel, deci nu ar trebui sa va incomodeze deloc.

Avantaje: este o pozitie excitanta, animalica. Barbatul este “la putere”, iar femeia poate juca rolul “victimei”. De asemenea, pentru barbat privelistea este extrem de incitanta, iar mainile lui, fiind libere, se pot juca pe oriunde pe corpul femeii, in special in zona clitoridiana.

 

 

 

4. Pozitii sexuale pentru barbati scunzi si partenere inalte

Femeia deasupra este pozitia ideala in cazul in care diferenta de inaltime este mare intre parteneri, insa barbatul este mult mai scund decat femeia. Puteti incerca orice versiuni ale aceste pozitii, in pat sau pe scaun, barbatul intins sau in sezut.

 Avantaje: pozitia stimuleaza punctul G, iar pentru asta femeia ar trebui sa se aplece putin spre spate, prilej cu care barbatul are acces la zona clitoridiana pentru o stimulare suplimentara. In plus, mainile barbatului sunt libere, astfel incat se poate plimba cu ele in voie pe corpul femeii.

 

Photo by W R from Pexels

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , , , , , , ,

Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Problemesex.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole